IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

21 juli, 2019

Publikinformation inför hemmamatchen mot Östersunds FK

Ny hemmamatch väntar redan ikväll. Nedan följer praktisk information till dig som hejar fram IFK på Östgötaporten.

Biljetter
Det är cirka 7500 biljetter sålda till matchen.

Köp matchbiljetter här. 

Biljetter säljs också på kansliet som öppnar klockan 11.00 på matchdagar och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad samt hos Direkten Söder Tull.

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 16.00.

De nya vändkorsen som installerats inför Europa League-kvalet är i fullt bruk. Du scannar själv din biljett direkt i vändkorset. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka.
Vändkorsen kommer att förbättra och underlätta flödena på arenan men då det fortfarande är nytt uppmanar vi alla att komma i god tid.

Alla supportrar på kortsidorna kommer att visiteras, på långsidorna sker visitationen selektivt. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget. IFK Norrköping arbetar med noggranna visitationer enligt väl fungerande rutiner från tidigare år.

Östgötaporten är en helt rökfri arena. Sedan den 1 juli är det förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

Hospitality
Restaurangen erbjuder en fantastisk grillbuffé för endast 179 kronor. På buffén serveras Chistorra (spansk korv), fläskfilé och flankstek tillsammans med Anya-potatis med gräslök och flingsalt, Ajvar, vitlökssmör och en kronärtskocksdip med citron.

Efter att du valt din biljett till matchen kan du lägga till en restaurangbiljett här.
Det går också bra att boka direkt hos restaurangen på 011-215513 eller via mail till 
kicki.stenback@ifknorrkoping.se

IFK Terrassen håller öppet inför och under matchen och öppnar klockan 16.00.
Terrassen når du från den Västra läktaren.
På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

Sportbaren (för Curva Nordahl) och Supporterbaren (Östra läktaren) öppnar klockan 16.00 när entréerna öppnar.

Nytt för säsongen är den nya foodcourten som öppnat innanför entré 2. Foodcourten nås både från den Östra läktaren och via publikdäcket på Curva Nordahl. Här serveras samma meny som på terrassen.

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för alla. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish.

Matchprogram
I år kommer IFK Norrköping leverera två matchprogram. Ett i tryckt material och det andra i en digital upplaga. Det digitala matchprogrammet kommer publiceras på ifknorrkoping.se och i IFK-appen. Där kommer ni hitta det senaste från IFK Norrköping och flera bra erbjudanden från föreningen och dess samarbetspartners. Den tryckta varianten på fyra sidor hittar du gratis i våra souvenirvagnar.
Söndagens matchvärd är Kontorab.

Halva potten-lotter
Stötta IFK Norrköpings ungdomsverksamhet samtidigt som du har chansen att vinna halva summan av lottförsäljningen. Andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson värda cirka 1500 kronor. Lotterna köper du av våra ambulerande försäljare på Östgötaporten eller på kansliet.

Allsvenskan omgång 16
IFK Norrköping–Östersunds FK
Östgötaporten
Söndagen den 21/7 klockan 17.30

Annonser

Detta evenemang är endast för Partners till IFK Norrköping.
Vill du bli partner kan du läsa mer om vad det innebär här eller ta kontakt med vår marknadsavdelning här