IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

19 september, 2019

Publikinformation inför hemmamatchen mot Örebro SK

Äntligen vankas det lördagsmatch! Här följer information för att underlätta ditt besök på Östgötaporten.

Biljetter
Vi närmar oss 8500 sålda biljetter.

Köp matchbiljetter här.
Biljetter säljs också på kansliet som öppnar klockan 11.00 på matchdagar och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad samt hos Direkten Söder Tull.

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 14.30 och vi uppmanar folk att komma i god tid då det är mycket publik som ska igenom entréerna.

Du scannar själv din biljett direkt i vändkorset vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka.

Alla supportrar på kortsidorna kommer att visiteras, på långsidorna sker visitationen selektivt. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget. IFK Norrköping arbetar med noggranna visitationer enligt väl fungerande rutiner från tidigare år.

Östgötaporten är en helt rökfri arena. Sedan den 1 juli är det förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

Hospitality
Det finns ett fåtal platser kvar i vår restaurang som erbjuder en två rätters buffé där sallad, bröd, säsongens tillbehör och lättdryck ingår. I halvtid blir det också kaffe och kaka.

Du bokar plats direkt hos restaurangen på 011-215512 eller via mail till 
restaurang@ifknorrkoping.se

IFK Terrassen håller öppet inför och under matchen och öppnar klockan 14.30.
Terrassen når du från den Västra läktaren.
På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

Sportbaren (för Curva Nordahl) och Supporterbaren (Östra läktaren) öppnar klockan 14.30.

Nytt för säsongen är den nya foodcourten som öppnat innanför entré 2. Foodcourten nås både från den Östra läktaren och via publikdäcket på Curva Nordahl. Här serveras samma meny som på terrassen.

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för alla. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish.

Matchprogram
I år kommer IFK Norrköping leverera två matchprogram. Ett i tryckt material och det andra i en digital upplaga. Det digitala matchprogrammet kommer publiceras på ifknorrkoping.se och i IFK-appen. Där kommer ni hitta det senaste från IFK Norrköping och flera bra erbjudanden från föreningen och dess samarbetspartners. Den tryckta varianten på fyra sidor hittar du gratis i våra souvenirvagnar.

Matchens vara
Matchens vara är den här gången en precis nyinkommen nyhet som kommer att presenteras under fredagen. Håll ögonen öppna!

Matchvärd
Dagens matchvärd är Lundbergs – en av föreningens huvudpartners.

Halva potten-lotter
Stötta IFK Norrköpings ungdomsverksamhet samtidigt som du har chansen att vinna halva summan av lottförsäljningen. Andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson värda cirka 1500 kronor. Lotterna köper du av våra ambulerande försäljare på Östgötaporten eller på kansliet.

Allsvenskan omgång 24
IFK Norrköping–Örebro SK
Östgötaporten
Lördagen den 21/9 klockan 16.00

Annonser