IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

26 april, 2019

Publikinformation inför hemmamatchen mot Malmö FF

Det är tätt mellan givarna och redan på söndag är det dags för hemmamatch igen. Nedan följer praktisk information för att underlätta ditt besök på Östgötaporten.

Biljetter
Det är cirka 10000 biljetter sålda till matchen och det väntas storpublik till Östgötaporten.
Det finns fortfarande möjlighet att köpa årskort och säkra en plats för resten av säsongen.

Köp årskort här:
Köp matchbiljetter
här:

Biljetter säljs också på kansliet som öppnar klockan 11.00 på matchdagar och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad samt hos Direkten Söder Tull.

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 16.15 och vi uppmanar folk att komma i god tid.

Då Östgötaporten är en rökfri arena kommer rökrutor att byggas upp utanför entréerna när matchen startat. Rökning på läktaren är ej tillåten.

Alla supportrar på kortsidorna kommer att visiteras, på långsidorna sker visitationen selektivt. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget.

IFK Norrköping arbetar med noggranna visitationer enligt väl fungerande rutiner från tidigare år.

Hospitality
Restaurangen är i princip fullbokad men det finns några enstaka platser kvar.
Boka plats här eller på telefonnummer 011-215512.

IFK Terrassen håller öppet både inför och under matchen och öppnar klockan 16.15. På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

Nytt för säsongen är den nya foodcourten som öppnar innanför entré 2. Foodcourten nås både från den Östra läktaren och via publikdäcket på Curva Nordahl. Här serveras samma meny som på terrassen.

Supporterbaren (på den Östra läktaren) och Sportbaren (för Curva Nordahl) öppnar klockan 16.15 när entréerna öppnar.

Matchens vara!

Köp årets officiella IFK-Halsduk. Glöm inte att du som medlem har 15% rabatt. Halsduken kostar 249 kr/st och säljs i våra souvenirvagnar runt hela arenan och i butiken på vårt kansli.

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för alla. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish.

Matchprogram
I år kommer IFK Norrköping leverera två matchprogram. Ett i tryckt material och det andra i en digital upplaga. Det digitala matchprogrammet kommer publiceras på ifknorrkoping.se och i IFK-appen. Där kommer ni hitta det senaste från IFK Norrköping och flera bra erbjudanden från föreningen och dess samarbetspartners. Den tryckta varianten på fyra sidor hittar du gratis i våra souvenirvagnar.
Söndagens matchvärd är Söderbergs Bil.

Halva potten-lotter
Stötta IFK Norrköpings ungdomsverksamhet samtidigt som du har chansen att vinna halva summan av lottförsäljningen. Andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson värda cirka 1500 kronor och tredjepris ett presentkort på Stadsvakten värt 1000 kronor.
Lotterna köper du av våra ambulerande försäljare på Östgötaporten eller på kansliet.

Allsvenskan omgång 6
IFK Norrköping–Malmö FF
Östgötaporten
Söndagen den 28/4 klockan 17.30

Annonser