IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

17 oktober, 2019

Publikinformation inför hemmamatchen mot Kalmar FF

Äntligen är det hemmamatch på Östgötaporten igen! Här följer praktisk information till dig som stöttar oss i jakten på den åttonde raka hemmasegern och den sjunde raka hemmanollan.

Biljetter
7700 biljetter är just nu sålda till matchen.
Köp matchbiljett här.

Under fredagseftermiddagen mellan klockan 16.00 och 18.00 finns hela A-laget på plats i Norrköpings tre stora gallerior. Kom och köp din matchbiljett, halsduk eller ta en autograf på Linden Köpcentrum (Lindentorget), Ingelsta Shopping (Maxi ICA Stormarknad) eller Mirum Galleria (Gotthuset).

Biljetter säljs också på kansliet som öppnar klockan 11.00 på matchdagar.

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 16.00 och vi uppmanar som alltid våra besökare att komma i god tid.

Du scannar själv din biljett direkt i vändkorset vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka.

Alla supportrar på kortsidorna kommer att visiteras, på långsidorna sker visitationen selektivt. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget. IFK Norrköping arbetar med noggranna visitationer enligt väl fungerande rutiner från tidigare år.

Östgötaporten är en helt rökfri arena. Sedan den 1 juli är det förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

Evenemang
Under halvtidspausen kommer damlagets tränare Anna Eriksson och akademichef Tony Martinsson summera säsongen. Damlagets vinst i Danske Bank cup kommer också att uppmärksammas.

Stannar du kvar efter matchen så har du chansen att lägga vantarna på en signerad Allsvensk replica i storlek 3. Laget har signerat ett antal bollar och dessa kommer att kastas upp på läktaren efter slutsignal.

Hospitality
Vi dukar upp för uppladdning utanför Curva Nordahl från klockan 15.00. Där kan du handla både hamburgare och dryck, lyssna på livemusik, ta del av intervjuer inför matchen med mera.
Där kan du också köpa en halsduk om du inte redan har en vilket är extra viktigt den här matchen då vi firar ”Halsdukens dag”!

Det finns platser kvar i vår restaurang som erbjuder en två rätters buffé där sallad, bröd, säsongens tillbehör och lättdryck ingår. I halvtid blir det också kaffe och kaka.
Du bokar plats direkt hos restaurangen på 011-215512 eller via mail till 
restaurang@ifknorrkoping.se

IFK Terrassen håller öppet inför och under matchen och öppnar klockan 16.00.
Terrassen når du från den Västra läktaren.
På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

Sportbaren (för Curva Nordahl) och Supporterbaren (Östra läktaren) öppnar klockan 16.00.

Nytt för säsongen är den nya foodcourten som öppnat innanför entré 2. Foodcourten nås både från den Östra läktaren och via publikdäcket på Curva Nordahl. Här serveras samma meny som på terrassen.

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för alla. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish.

Matchprogram
I år kommer IFK Norrköping leverera två matchprogram. Ett i tryckt material och det andra i en digital upplaga. Det digitala matchprogrammet kommer publiceras på ifknorrkoping.se och i IFK-appen. Där kommer ni hitta det senaste från IFK Norrköping och flera bra erbjudanden från föreningen och dess samarbetspartners. Den tryckta varianten på fyra sidor hittar du gratis i våra souvenirvagnar.

Matchens vara
Dagens matchvara är såklart halsduken. Försäljning av halsdukar hittar du på kansliet, på uppladdningen utanför Curva Nordahl, i souvenirvagnarna runt arenan och i restaurangen.

Matchvärd
Dagens matchvärd är Platinum Cars – en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar.

Halva potten-lotter
Stötta IFK Norrköpings ungdomsverksamhet samtidigt som du har chansen att vinna halva summan av lottförsäljningen. Andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson värda cirka 1500 kronor. Lotterna köper du av våra ambulerande försäljare på Östgötaporten eller på kansliet.

Allsvenskan omgång 28
IFK Norrköping–Kalmar FF
Östgötaporten
Söndagen den 20/10 klockan 17.30

Annonser