IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

30 juni, 2019

Publikinformation inför hemmamatchen mot IK Sirius

Efter tre raka bortamatcher spelar IFK Norrköping äntligen på hemmaplan igen. Nedan följer praktisk information till dig som hejar fram IFK till nya poäng på Östgötaporten.

Biljetter
Det är snart 8000 biljetter sålda till matchen.

Köp matchbiljetter här.

Biljetter säljs också på kansliet som öppnar klockan 11.00 på matchdagar och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad samt hos Direkten Söder Tull.

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 16.15 och vi uppmanar folk att komma i god tid.

Alla supportrar på kortsidorna kommer att visiteras, på långsidorna sker visitationen selektivt. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget.

IFK Norrköping arbetar med noggranna visitationer enligt väl fungerande rutiner från tidigare år.

Östgötaporten är en rökfri arena.

Hospitality
Restaurangen erbjuder en fantastisk grillbuffé för endast 179 kronor. På buffén serveras oxfilé, kycklingfilé, chorizo, Ceasarsallad, färskpotatis och flera sorters såser.

Efter att du valt din biljett till matchen kan du lägga till en restaurangbiljett här.
Det går också bra att boka direkt hos restaurangen på 011-215516 eller via mail till ida.kleist@ifknorrkoping.se

IFK Terrassen håller öppet både inför och under matchen och öppnar klockan 15.30.
På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

Sportbaren (för Curva Nordahl) och Supporterbaren (Östra läktaren) öppnar klockan 16.15 när entréerna öppnar.

Nytt för säsongen är den nya foodcourten som öppnat innanför entré 2. Foodcourten nås både från den Östra läktaren och via publikdäcket på Curva Nordahl. Här serveras samma meny som på terrassen.

Matchens vara
Visa vilket som är ditt lag ute på stan i sommar! Nu har vi precis fått in en ny IFK-keps med broderad IFK-logga på framsidan. Under matchen köper du den för 249:-.

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för alla. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish.

Matchprogram
I år kommer IFK Norrköping leverera två matchprogram. Ett i tryckt material och det andra i en digital upplaga. Det digitala matchprogrammet kommer publiceras på ifknorrkoping.se och i IFK-appen. Där kommer ni hitta det senaste från IFK Norrköping och flera bra erbjudanden från föreningen och dess samarbetspartners. Den tryckta varianten på fyra sidor hittar du gratis i våra souvenirvagnar.
Söndagens matchvärd är Maxi ICA Stormarknad.

Halva potten-lotter
Stötta IFK Norrköpings ungdomsverksamhet samtidigt som du har chansen att vinna halva summan av lottförsäljningen. Andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson värda cirka 1500 kronor. Lotterna köper du av våra ambulerande försäljare på Östgötaporten eller på kansliet.

Allsvenskan omgång 13
IFK Norrköping–IK Sirius
Östgötaporten
Söndagen den 30/6 klockan 17.30

Annonser