IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

12 maj, 2019

Publikinformation inför hemmamatchen mot IFK Göteborg

På måndag avslutas omgång 8 av Allsvenskan när IFK Norrköping tar emot IFK Göteborg. Nedan följer praktisk information för att underlätta ditt besök på Östgötaporten.

Biljetter
Det är över 9000 biljetter sålda till matchen.

Köp matchbiljetter här:

Biljetter säljs också på kansliet som öppnar klockan 11.00 på matchdagar och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad samt hos Direkten Söder Tull.

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 17.45 och vi uppmanar folk att komma i god tid.

Då Östgötaporten är en rökfri arena kommer rökrutor att byggas upp utanför entréerna när matchen startat. Rökning på läktaren är ej tillåten.

Alla supportrar på kortsidorna kommer att visiteras, på långsidorna sker visitationen selektivt. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget.

IFK Norrköping arbetar med noggranna visitationer enligt väl fungerande rutiner från tidigare år.

Hospitality
Restaurangen är till vår stora glädje fullbokad till den här matchen men det finns gott om andra ställen på arenan att äta en bit mat på.

IFK Terrassen håller öppet både inför och under matchen och öppnar klockan 16.15. På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

Sportbaren (för Curva Nordahl) öppnar klockan 17.45 när entréerna öppnar.
Supporterbaren (Östra läktaren) är abonnerad till klockan 18.30 och vi rekommenderar istället ett besök på Foodcourten inför matchen.

Nytt för säsongen är den nya foodcourten som öppnat innanför entré 2. Foodcourten nås både från den Östra läktaren och via publikdäcket på Curva Nordahl. Här serveras samma meny som på terrassen.

Matchens vara.
Klä dig som IFK Norrköpings spelare. Vi har precis fått in nya långärmade tröjor som släpps under måndagen. Detta är en vara som är väldigt efterlängtad så det gäller att vara på tårna!

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för alla. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish.

Matchprogram
I år kommer IFK Norrköping leverera två matchprogram. Ett i tryckt material och det andra i en digital upplaga. Det digitala matchprogrammet kommer publiceras på ifknorrkoping.se och i IFK-appen. Där kommer ni hitta det senaste från IFK Norrköping och flera bra erbjudanden från föreningen och dess samarbetspartners. Den tryckta varianten på fyra sidor hittar du gratis i våra souvenirvagnar.
Måndagens matchvärd är
Rejmes.

Halva potten-lotter
Stötta IFK Norrköpings ungdomsverksamhet samtidigt som du har chansen att vinna halva summan av lottförsäljningen. Andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson värda cirka 1500 kronor och tredjepris ett presentkort på Stadsvakten värt 1000 kronor.
Lotterna köper du av våra ambulerande försäljare på Östgötaporten eller på kansliet.

Allsvenskan omgång 8
IFK Norrköping–IFK Göteborg
Östgötaporten
Måndagen den 13/5 klockan 19.00

Annonser