IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

25 augusti, 2019

Publikinformation inför hemmamatchen mot Helsingborgs IF

Efter tre raka bortamatcher spelar IFK Norrköping äntligen hemmamatch igen! Här följer information för att underlätta ditt besök på Östgötaporten.

Biljetter
Det är drygt 8000 biljetter sålda till matchen.

Köp matchbiljetter här. 

Biljetter säljs också på kansliet som öppnar klockan 11.00 på matchdagar och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad samt hos Direkten Söder Tull.

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 13.30.

Du scannar själv din biljett direkt i vändkorset vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka.

Alla supportrar på kortsidorna kommer att visiteras, på långsidorna sker visitationen selektivt. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget. IFK Norrköping arbetar med noggranna visitationer enligt väl fungerande rutiner från tidigare år.

Östgötaporten är en helt rökfri arena. Sedan den 1 juli är det förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

Hospitality
Vår restaurang erbjuder en två rätters buffé där sallad, bröd, säsongens tillbehör och lättdryck ingår. I halvtid blir det också kaffe och kaka.
Efter att du valt din biljett till matchen kan du lägga till en restaurangbiljett
här. 

Det går också bra att boka direkt hos restaurangen på 011-215513 eller via mail till kicki.stenback@ifknorrkoping.se

IFK Terrassen håller öppet inför och under matchen och öppnar klockan 13.30.
Terrassen når du från den Västra läktaren.
På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

Sportbaren (för Curva Nordahl) öppnar klockan 13.30 och Supporterbaren (Östra läktaren) öppnar klockan 14.00 då den är abonnerad fram till dess.

Nytt för säsongen är den nya foodcourten som öppnat innanför entré 2. Foodcourten nås både från den Östra läktaren och via publikdäcket på Curva Nordahl. Här serveras samma meny som på terrassen.

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för alla. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish.

Matchprogram
I år kommer IFK Norrköping leverera två matchprogram. Ett i tryckt material och det andra i en digital upplaga. Det digitala matchprogrammet kommer publiceras på ifknorrkoping.se och i IFK-appen. Där kommer ni hitta det senaste från IFK Norrköping och flera bra erbjudanden från föreningen och dess samarbetspartners. Den tryckta varianten på fyra sidor hittar du gratis i våra souvenirvagnar.

Matchvärd
Söndagens matchvärd är Söderbergs Bil och Volkswagen som har med sig Skilltwins till Östgötaporten. Skilltwins hittar du mellan Teknikhallen och Tennishallen klockan 13.00-15.00.

Halva potten-lotter
Stötta IFK Norrköpings ungdomsverksamhet samtidigt som du har chansen att vinna halva summan av lottförsäljningen. Andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson värda cirka 1500 kronor. Lotterna köper du av våra ambulerande försäljare på Östgötaporten eller på kansliet.

Allsvenskan omgång 21
IFK Norrköping–Helsingborgs IF
Östgötaporten
Söndagen den 25/8 klockan 15.00

Annonser