IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

31 augusti, 2019

Publikinformation inför hemmamatchen mot Hammarby IF

Efter storsegern mot Helsingborg väntar nu en riktig toppmatch mot Hammarby. Här följer information för att underlätta ditt besök på Östgötaporten.

Biljetter
Vid lördag lunch är det 14.900 biljetter sålda. Det pekar mot att söndagens publikfest kommer att bli helt slutsåld.

Sektionerna det fortfarande finns biljetter kvar på är Curva Nordahl och Familjeläktarens sektion S.

Köp biljetter till Curva Nordahl här.

Biljetter säljs också på kansliet som öppnar klockan 11.00 på matchdagar och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad samt hos Direkten Söder Tull.

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 16.00 och vi uppmanar folk att komma i god tid då det är mycket publik som ska igenom entréerna.

Du scannar själv din biljett direkt i vändkorset vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka.

Alla supportrar på kortsidorna kommer att visiteras, på långsidorna sker visitationen selektivt. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget. IFK Norrköping arbetar med noggranna visitationer enligt väl fungerande rutiner från tidigare år.

Östgötaporten är en helt rökfri arena. Sedan den 1 juli är det förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

Medhavd förtäring är ej tillåten och vid dåligt väder får endast hopfällbara paraplyer medtagas.

Östgötaporten är en helt kontantfri arena där alla försäljningsställen tar kort.

Hospitality
Det finns ett fåtal platser kvar i vår restaurang som erbjuder en två-rätters buffé där sallad, bröd, säsongens tillbehör och lättdryck ingår. I halvtid blir det också kaffe och kaka.

Du bokar plats direkt hos restaurangen på 011-215512 eller via mail till 
restaurang@ifknorrkoping.se

IFK Terrassen håller öppet inför och under matchen och öppnar klockan 16.00.
Terrassen når du från den Västra läktaren.
På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

Sportbaren (för Curva Nordahl) och Supporterbaren (Östra läktaren) öppnar klockan 16.00.

Nytt för säsongen är den nya foodcourten som öppnat innanför entré 2. Foodcourten nås både från den Östra läktaren och via publikdäcket på Curva Nordahl. Här serveras samma meny som på terrassen.

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen avsedd för supportrar till Hammarby. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish. Parkeringen öppnar klockan 10.00.

Matchprogram
I år kommer IFK Norrköping leverera två matchprogram. Ett i tryckt material och det andra i en digital upplaga. Det digitala matchprogrammet kommer publiceras på ifknorrkoping.se och i IFK-appen. Där kommer ni hitta det senaste från IFK Norrköping och flera bra erbjudanden från föreningen och dess samarbetspartners. Den tryckta varianten på fyra sidor är gjort på papper från Holmen och delas ut av våra ungdomslag vid entréerna.

Matchvärd
Dagens matchvärd är Holmen – Vi skapar en hållbar framtid. Ladda ner appen IFK Norrköping Live, testa dina kunskaper om Holmen, och ta chansen att vinna fina priser.

Halva potten-lotter
Stötta IFK Norrköpings ungdomsverksamhet samtidigt som du har chansen att vinna halva summan av lottförsäljningen. Andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson värda cirka 1500 kronor. Lotterna köper du av våra ambulerande försäljare på Östgötaporten eller på kansliet.

Allsvenskan omgång 22
IFK Norrköping–Hammarby IF
Östgötaporten
Söndagen den 1/9 klockan 17.30

Annonser