IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

17 april, 2019

Publikinformation inför hemmamatchen mot Falkenbergs FF

På långfredagen klockan 16.00 spelas säsongens andra Allsvenska hemmamatch. Nedan följer praktisk information för att underlätta ditt besök på Östgötaporten.

Biljetter
Det är cirka 7500 biljetter sålda till fredagens match.
Curva Nordahl var helt slutsåld senast och Östgötaporten nästan helt full.
Du kan fortfarande köpa årskort för att säkra din plats för resten av säsongen.

Köp årskort här:
Köp matchbiljetter 
här:

Biljetter säljs också på kansliet som öppnar klockan 11.00 på matchdagar och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad samt hos Direkten Söder Tull.

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 14.45 och vi uppmanar folk att komma i god tid.

Då Östgötaporten är en rökfri arena kommer rökrutor att byggas upp utanför entréerna när matchen startat. Rökning på läktaren är ej tillåten.

Alla supportrar på kortsidorna kommer att visiteras, på långsidorna sker visitationen selektivt. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget.

IFK Norrköping kommer fortsatt att jobba med noggranna visitationer enligt väl fungerande rutiner från tidigare år.

Hospitality
Det finns fortfarande platser kvar i restaurangen där det serveras en påsk-inspirerad buffé och bjuds på flera roliga aktiviteter för barn.
Boka plats här eller på telefonnummer 011-215512.

IFK Terrassen håller öppet både inför och under matchen och öppnar klockan 14.45. På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

Nytt för säsongen är den nya foodcourten som öppnar innanför entré 2. Foodcourten nås både från den Östra läktaren och via publikdäcket på Curva Nordahl. Här serveras samma meny som på terrassen.

Supporterbaren (på den Östra läktaren) och Sportbaren (för Curva Nordahl) öppnar klockan 14.45 när entréerna öppnar.

Matchens vara!
Missa inte Totte- och Alle-halsdukarna. De senaste spelarna med en egen halsduk i vår spelarkollektion är våra hemvändande Norrköpings-söner. Halsdukarna kostar 199 kr/st och säljs i våra souvenirvagnar runt hela arenan och i butiken på vårt kansli.

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för alla. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish.

Matchprogram
I år kommer IFK Norrköping leverera två matchprogram. Ett i tryckt material och det andra i en digital upplaga. Det digitala matchprogrammet kommer publiceras på ifknorrkoping.se och i IFK-appen. Där kommer ni hitta det senaste från IFK Norrköping och flera bra erbjudanden från föreningen och dess samarbetspartners. Fredagens matchvärd är IFK Performance Center.

Halva potten-lotter
Stötta IFK Norrköpings ungdomsverksamhet samtidigt som du har chansen att vinna halva summan av lottförsäljningen. Andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson värda cirka 1500 kronor.
Lotterna köper du av våra ambulerande försäljare på Östgötaporten eller på kansliet.

Allsvenskan omgång 4
IFK Norrköping–Falkenbergs FF
Östgötaporten
Fredagen den 19/4 klockan 16.00

Annonser