IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

1 november, 2019

Publikinformation inför hemmamatchen mot Djurgårdens IF

Det har blivit dags för årets sista hemmamatch och det är slutsålt när Djurgårdens IF kommer på besök. Nedan följer praktisk information till dig som besöker Östgötaporten.

Biljetter
Det är 15.500 biljetter sålda till matchen vilket innebär slutsålt.

Kansliet öppnar klockan 10.00 men det kommer alltså inte finnas någon biljettförsäljning under matchdagen.

Ta del av denna information gällande andrahandsförsäljning av årskort och biljetter.

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 11.00 och vi uppmanar som alltid våra besökare att komma i god tid då det är väldigt mycket folk som ska se matchen.

OBS: Djurgårdssupportrar med biljett till sektion S hänvisas till entré 3 och inte entré 4 som det står på biljetten. Information om detta kommer även att mailas ut till alla biljettköpare på sektion S.

Du scannar själv din biljett direkt i vändkorset vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka.

Alla supportrar på kortsidorna kommer att visiteras, på långsidorna sker visitationen selektivt. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget. IFK Norrköping arbetar med noggranna visitationer enligt väl fungerande rutiner från tidigare år.

Östgötaporten är en helt rökfri arena. Sedan den 1 juli är det förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

Förvaring av väskor, paraplyer med mera finns vid biljettluckorna vid entré 4A till en kostnad av 30 kronor.

Hospitality
Restaurangen är helt fullbokad.

IFK Terrassen håller öppet inför och under matchen och öppnar klockan 11.00.
Terrassen når du från den Västra läktaren.
På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

Sportbaren (för Curva Nordahl) öppnar klockan 11.00 och Supporterbaren (Östra läktaren) öppnar klockan 11.30.

Nytt för säsongen är den nya foodcourten som öppnat innanför entré 2. Foodcourten nås denna match bara från den Östra läktaren. Här serveras samma meny som på terrassen.

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen avsedd för supportrar till Djurgården. Det finns plats för cirka 200 bilar och infart sker via Ektorpsgatan. Parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish och öppnar klockan 8.00.

Matchprogram
I år kommer IFK Norrköping leverera två matchprogram. Ett i tryckt material och det andra i en digital upplaga. Det digitala matchprogrammet kommer publiceras på ifknorrkoping.se och i IFK-appen. Där kommer ni hitta det senaste från IFK Norrköping och flera bra erbjudanden från föreningen och dess samarbetspartners. Den tryckta varianten på fyra sidor hittar du gratis i våra souvenirvagnar.

Matchens vara
Till denna match presenterar vi två precis nyinkomna produkter. Vi har en blå Peking-zip som är framtagen i en limiterad upplaga. Den kommer enbart säljas på Östgötaporten. I matchprogrammet kommer ni hitta den andra produkten. Det är en unikt framtagen IFK-laddare.

Matchvärd
Dagens matchvärd är
SEB – årets affärsbank 2019!

Halva potten-lotter
Stötta IFK Norrköpings ungdomsverksamhet samtidigt som du har chansen att vinna halva summan av lottförsäljningen. Andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson värda cirka 1500 kronor. Lotterna köper du av våra ambulerande försäljare på Östgötaporten eller på kansliet.

Allsvenskan omgång 30
IFK Norrköping–Djurgårdens IF
Östgötaporten
Lördagen den 2/11 klockan 13.00

Annonser