IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

4 juli, 2019

Publikinformation inför hemmamatchen mot BK Häcken

Tillsammans med Peking Fanz sätter vi supportrarna i fokus på söndag. Nedan följer praktisk information till dig som hejar fram IFK till nya poäng på Östgötaporten.

Biljetter
Det är cirka 7500 biljetter sålda till matchen.

Köp matchbiljetter här. 

Biljetter säljs också på kansliet som öppnar klockan 11.00 på matchdagar och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad samt hos Direkten Söder Tull.

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 13.45.

De nya vändkorsen som installerats inför Europa League-kvalet kommer att vara i fullt bruk för första gången på söndag. Du scannar själv din biljett direkt i vändkorset. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka.
Vändkorsen kommer att förbättra och underlätta flödena på arenan men då det är första gången korsen används så uppmanar vi alla att komma i god tid.

Alla supportrar på kortsidorna kommer att visiteras, på långsidorna sker visitationen selektivt. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget. IFK Norrköping arbetar med noggranna visitationer enligt väl fungerande rutiner från tidigare år.

Östgötaporten är en helt rökfri arena. Sedan den 1 juli är det förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

Hospitality
Tillsammans med Peking Fanz laddar vi upp utanför entrén till Curva Nordahl.
Mellan Teknikhallen och gamla tennishallen dukas det upp med uteservering, trubadur och intervjuer med IFK-profiler. Tifogruppen kommer att hålla i målning av en ny Curva Nordahl-banderoll där alla som vill får vara med och måla. För barnen finns det en konstgräsplan med tillhörande sarg att spela fotboll på.
Medlemmar i Peking Fanz erhåller extra bra erbjudanden på mat och dryck.

Restaurangen erbjuder en fantastisk grillbuffé för endast 179 kronor. På buffén serveras oxryggbiff, glaserad baconsida och färsk Salsiccia tillsammans med klyftpotatis, asiatisk barbequesås, kryddsmör och en chili- och ört-aioli.

Efter att du valt din biljett till matchen kan du lägga till en restaurangbiljett här.
Det går också bra att boka direkt hos restaurangen på 011-215516 eller via mail till kicki.stenback@ifknorrkoping.se

IFK Terrassen håller öppet både inför och under matchen och öppnar klockan 13.00.
Från klockan 13.00 fram till avspark sker entré från Ektorpsgatan och strax innan avspark öppnas det upp från den Västra läktaren.
På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

Sportbaren (för Curva Nordahl) och Supporterbaren (Östra läktaren) öppnar klockan 13.45 när entréerna öppnar.

Nytt för säsongen är den nya foodcourten som öppnat innanför entré 2. Foodcourten nås både från den Östra läktaren och via publikdäcket på Curva Nordahl. Här serveras samma meny som på terrassen.

Matchens vara
Under veckan har det släppts två helt nya kollektioner med merchandise. Dels vår Europa-kollektion med Östgötaflaggan i fokus men också nya produkter med ”Peking”-tema.
Missa inte detta!

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för alla. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish.

Matchprogram
I år kommer IFK Norrköping leverera två matchprogram. Ett i tryckt material och det andra i en digital upplaga. Det digitala matchprogrammet kommer publiceras på ifknorrkoping.se och i IFK-appen. Där kommer ni hitta det senaste från IFK Norrköping och flera bra erbjudanden från föreningen och dess samarbetspartners. Den tryckta varianten på fyra sidor hittar du gratis i våra souvenirvagnar.
Söndagens matchvärd är Hugo Parkfestival. 

Halva potten-lotter
Stötta IFK Norrköpings ungdomsverksamhet samtidigt som du har chansen att vinna halva summan av lottförsäljningen. Andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson värda cirka 1500 kronor. Lotterna köper du av våra ambulerande försäljare på Östgötaporten eller på kansliet.

Allsvenskan omgång 14
IFK Norrköping–BK Häcken
Östgötaporten
Söndagen den 7/7 klockan 15.00

Annonser