IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

25 juli, 2019

Publikinformation inför Europa League-kvalet mot FK Liepaja

Efter att ha slagit ut Saint Patrick´s från Irland förra veckan väntar nu lettiska FK Liepaja. Här kommer publikinformation till dig som stöttar IFK på plats under den fortsatta Europaresan ikväll.

Biljetter
Det är snart 5000 biljetter sålda till matchen.
Tänk på att inga årskort gäller till i Europaspelet utan alla besökare måste köpa biljett.

Köp matchbiljetter här: https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/Tickets/Choose/191?S=0
Biljetter säljs också på kansliet som öppnar klockan 11.00 på matchdagar och hos vår återförsäljare Direkten Söder Tull.

 

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 18.30 och vi uppmanar folk att komma i god tid.
Supportrar som ser matchen från Curva Nordahl uppmanas att komma i extra god tid och lyssna på tifogruppens instruktioner.

Alla biljetter på den Östra läktaren fungerar både i entré 2 och 7.
Alla biljetter på den Västra läktaren fungerar både i entré 4A och 4B.
Du som ska till restaurangen använder entré 1.
Bortasupportrar nyttjar entré 3.

 

Alla åskådare på alla läktare visiteras under matcher i Europa League. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget. IFK Norrköping arbetar med noggranna visitationer enligt väl fungerande rutiner från tidigare år.

Ingen medhavd förtäring (mat och dryck) får tas med in på arenan. Då det kommer att bli väldigt varmt under matchen kommer vi att ställa ut muggar på alla toaletter på arenan för att man ska kunna dricka vatten gratis.

 

Östgötaporten är en helt rökfri arena. Sedan den 1 juli är det förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna.

 

Hospitality
Restaurangen på våning 4 erbjuder en fantastisk grillbuffé för endast 179 kronor. På buffén serveras ost- och baconkorv, kalkonbröst och kalvfilé tillsammans med en romansallad med oliver, tomat, rödlök, tärnad ost och olivolja. Som tillbehör hittar du en medelhavsdipp, en bea-dipp med parmesan och kryddsmör.

Efter att du valt din biljett till matchen kan du lägga till en restaurangbiljett här: https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/Tickets/Choose/191?S=0
Det går också bra att boka direkt hos restaurangen på 011-215513 eller via mail till kicki.stenback@ifknorrkoping.se
Restaurangen öppnar klockan 18.30

 

Nedanför Curva Nordahl (torget mellan Sektion O och ”Berget”) dukar vi upp ordentligt inför matchen. På denna stora serveringsyta hittar du både mat och dryck samt kan handla souvenirer från vår Europa-kollektion. Den perfekta uppladdningen för att sjunga i 90 minuter.

 

IFK Terrassen håller öppet både inför och under matchen och öppnar klockan 18.30.
Ingång till terrassen sker inifrån den Västa läktaren.
På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

 

Supporterbaren (Östra läktaren) öppnar klockan 18.30 när entréerna öppnar.

 

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för alla. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish.

 

Matchprogram
Till den här matchen släpps ett tryckt program på fyra sidor som du hittar gratis i våra souvenirvagnar. Det kommer även finnas tillgängligt i digital form. Länken hittar du på hemsidan.

 

Matchvärd

Larm Assistans Östergötland – Ert lokala bevakningsföretag

LA Jour & Säkerhet AB startades 2009. Vi är ett lokalt bevakningsföretag från Norrköping men utför uppdrag i hela Sverige. Våra största styrkor är vår höga flexibilitet och lokala närvaro. Vi ser långsiktigt på alla lösningar som vi arbetar fram och kunden är alltid i fokus. Larm Assistans Östergötland, din helhetsleverantör inom säkerhet.

 

Europa League – kvalomgång 2
IFK Norrköping – FK Liepaja
Nya Parken
Torsdagen den 25/7 klockan 20.00

Annonser