IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

23 februari, 2024

Publikinformation: IFK Norrköping-Utsiktens BK

Klockan 17.30 söndag 25 februari fortsätter IFK Norrköpings gruppspel i Svenska Cupen. Nedan följer nödvändig information inför matchen.

Biljetter

Säsongskort och matchbiljett gäller – klicka här för att komma till biljettsidan. Har du säsongskort på den östra läktaren så får du välja på att gå in på Curva Nordahl (entré 1) eller den västra läktaren (entré 4A) den här matchen. Det är inte möjligt att byta sektion när man väl gått in på arenan.

I Holmenhallen kan du få hjälp att säkra ditt säsongskort eller din biljett. Holmenhallen öppnar 16.00.

Reducerat pris gäller barn/ungdomar mellan 4-19 år, studenter med giltig studentlegitimation samt pensionärsrabatt som ska kunna styrkas med legitimation i entrén. Förtidspensionärer måste alltid uppvisa legitimation samt intyg från Försäkringskassan.

Barn 0-3 år har gratis inträde på hela arenan (på sittplats skall medföljande person sitta i knät på betalande).

Souvenirer 

Souvenirer finns att köpa både i Holmenhallen och innanför Entré 1.

Entréer
Curva Nordahl och VM-läktaren är öppna, och entré 1 och 4A öppnar 60 minuter innan avspark.

Parkering
Parkering finns på Södra plan, infart sker genom Ektorpsgatan. Parkeringen kostar 30kr som du betalar via Swish.

Mat & match
Restaurangen öppnar 90 minuter innan avspark. För entré krävs giltig matchbiljett för samtliga i sällskapet. Boka genom att ringa restaurangen på 011 21 55 00.

Du är välkommen att äta hos oss på arenan i samband med matcherna – oavsett vart du sitter. Du hittar restaurangen vid Entré 1.

Svenska Kyrkan är på plats och grillar hamburgare på den Västra läktaren.

Säkerhetsinformation: Väskförbud
Sedan slutet av förra året råder väskförbud vid offentliga tillställningar. Enligt Polismyndigheten innebär det att inga väskor är tillåtna på arenorna i Allsvenskan, det gäller alla storlekar. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för personer med barn som har behov av skötväska.

Läs mer om väskförbud på Polismyndighetens hemsida – klicka här. 

TV-sändning – stötta IFK Norrköping!

Kan du inte vara på plats ikväll? Genom att klicka på den här länken kan du teckna ett konto på TV4 Play – som sänder Svenska Cupen – och samtidigt stötta IFK Norrköping.

Varmt välkommen till Platinumcars Arena! 

Annonser