IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

14 juni, 2024

Publikinformation: IFK Norrköping – Piteå IF

Äntligen hemmamatch. IFK Norrköping är tillbaka på PlatinumCars Arena för första gången sedan derbyvinsten mot Linköping FC. Här är allt du behöver veta som åskådare inför söndagens möte mot Piteå IF.

BILJETTER OCH ENTRÈER

Entrén och restaurangen öppnar 60 minuter innan avspark. Arenan öppnar 14.00. Säsongskort och matchbiljett gäller – klicka här för att komma till biljettsidan.

Biljetter går att köpa på matchdagen på plats i våra biljettluckor och i Holmenhallen som alltid öppnar två timmar före avspark.

Reducerat pris gäller barn/ungdomar mellan 4-19 år, studenter med giltig studentlegitimation samt pensionärsrabatt som ska kunna styrkas med legitimation i entrén. Förtidspensionärer måste alltid uppvisa legitimation samt intyg från Försäkringskassan.

Barn 0-3 år har gratis inträde på hela arenan (på sittplats skall medföljande barn sitta i knät på betalande).

SÄKERHETSINFORMATION
Väskförbud råder. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen, samt för personer med barn som har behov av skötväska.
Läs mer om väskförbud på Polismyndighetens hemsida – klicka här. 

PlatinumCars Arena är en helt rökfri arena.

MAT & DRYCK

Svenska kyrkan Grillar på Västra läktaren. Terrassen är öppen och dit har både besökarna på Curva Nordahl och Västra läktaren tillgång. Kiosken på terrassen är också öppen för vanligt sortiment. Restaurang på våning 4.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen nås via Ektorpsgatan. Parkeringen kostar 30 kronor som du betalar via Swish.

SOUVENIRER

Matchens vara är 20 procent rabatt på sortiment vid entré 1-kiosken. Matchens vara presenteras i samarbete med Lundbergs Fastigheter.

GLASS 

Alla barn som går på matchen får glass från SIA. Glassen delas ut i halvtid på Västra läktaren.

IFK Norrköping-Piteå IF 16/6, 15:00 OBOS Damallsvenskan omgång 10, PlatinumCars Arena, Viaplay

Annonser