IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

2 juli, 2021

Publikinformation: IFK Norrköping-Malmö FF

Imorgon är Allsvenskan tillbaka igen när Malmö FF gästar Platinumcars Arena. Efter mer än ett år med knappt någon publik alls finns det äntligen anledning att skriva den här typen av text igen.
Biljetter
Till matchen säljs inga lösbiljetter. Endast årskortsinnehavare kommer att gå på matchen.

Insläpp och entréer
Entréerna på Platinumcars Arena öppnar klockan 14.00. Vi vill uppmana alla att vara noga med att undvika att bidra till trängsel under hela matchdagen: på väg till arenan, under matchen och efter den.

Under matchen är det viktigt att man sitter på sin tilldelade plats. På ståplats finns det gula markeringar där man får stå.

Du scannar själv din biljett direkt i vändkorset vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka.

Du behöver inte ta med dig ditt årskort – bara biljetten/biljetterna.

Har du biljett på sektion N eller O så hänvisas du till entré 7 för att minska trängseln i entré 2. Entré 7 är den som ligger närmst bortastå.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

Hospitality
Inga barer kommer att vara öppna på grund av förbudet om stående servering.

Kioskerna kommer att vara öppna med sedvanligt sortiment.

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för alla. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som betalas via Swish.

Matchens vara
Dagens matchvara är en vit badhandduk för 279 kr.

För att undvika trängsel kommer vi inte att ha några souvenirvagnar på arenan. Vi hänvisar till butiken i Linden Köpcentrum (öppen 11-14) och ifkshop.se.

Övrig information

  • Ryggsäckar och andra större väskor får inte tas in på arenan. Handväskor och mindre väskor får medtas. IFK Norrköping har ingen möjlighet att förvara väskan åt dig om den är för stor att ta in på arenan.
  • Förtäring får inte tas med in på arenan. Kioskerna är öppna med sedvanligt sortiment.
  • Har du frågor? Kontakta info@ifknorrkoping.se.

IFK Norrköping – Malmö FF: Allsvenskan, lördag 3/7 kl 15.00, Platinumcars Arena, discovery+.

  • Stötta IFK Norrköping när du tecknar abonnemang hos discovery+! För varje nyteckning genom denna unika länk går det en del av pengarna direkt till IFK Norrköping. 
  • Till varje hemmamatch i Allsvenskan har du chans att vinna spelarnas egna matchtröjor. Mot Malmö har du chans att vinna Marco Lund och Kristoffer Khazenis tröja. Klicka här för mer information!
  • Få höjdpunkten serverad i mobilen redan innan måljublet lagt sig – skaffa Highlights Plus!  Med Highlights Plus kan du följa alla IFK Norrköpings matcher i Allsvenskan direkt i vår app.

MATCHVÄRD: REJMES – VI TÄNKER PÅ DIG

Annonser