IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

24 maj, 2024

PUBLIKINFORMATION: IFK NORRKÖPING-LINKÖPING FC

Säsongens hett efterlängtade östgötaderby är här. Nedan följer information för dig som ska se lördagsmatchen mellan IFK Norrköping och Linköping FC på PlatinumCars Arena.

BILJETTER OCH ENTRÈER

Entrén och restaurangen öppnar 60 minuter innan avspark. Matchtorget öppnar 14:00. Uteserveringen öppnar 13:00. Hela arenan är öppen. Säsongskort och matchbiljett gäller – klicka här för att komma till biljettsidan.

Reducerat pris gäller barn/ungdomar mellan 4-19 år, studenter med giltig studentlegitimation samt pensionärsrabatt som ska kunna styrkas med legitimation i entrén. Förtidspensionärer måste alltid uppvisa legitimation samt intyg från Försäkringskassan.

Barn 0-3 år har gratis inträde på hela arenan (på sittplats skall medföljande barn sitta i knät på betalande).

 

SÄKERHETSINFORMATION
Väskförbud råder. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen, samt för personer med barn som har behov av skötväska.
Läs mer om väskförbud på Polismyndighetens hemsida – klicka här. 

PlatinumCars Arena är en helt rökfri arena.

 

MAT & DRYCK

Vi har öppen restaurang med matchbuffé. Buffépris: 179 kronor.

Sportbaren, Terassen och Fenixbaren är också öppna.

Holmenhallens uteservering är öppen från 13:00.

Övriga ställen öppnar 14.00. Svenska Kyrkan grillar burgare både på Östra och VM-läktaren.

 

PARKERING
Parkeringen på Södra planen nås via Ektorpsgatan. Parkeringen kostar 30 kronor som du betalar via Swish.

 

SOUVENIRER

Souvenirshopen vid Curva Nordahl öppnar ingången öppnar en timme innan matchstart. Holmenhallen öppnar två timmar innan. Matchens vara är stadshalsduken för 249 kronor.

 

DUBBEL DERBYFEST

Är du sugen på en heldag på PlatinumCars Arena så finns den chansen. Med avspark 10:00 så kommer IFK Norrköpings F17-lag att möta LFC:s F17-lag. Den östra läktaren är öppen från 09:30 för den som vill se matchen. Efter F17-matchen töms arenan. För att se dammatchen krävs det att man åter passerar sin entré.

 

SVENSKA MÄSTARNA HYLLAS

Norrköping Dolphins är specialinbjudna gäster för att mottaga hyllningar efter fjärde raka SM-guldet. Svenska mästarnas hyllning äger rum innan avspark.

IFK Norrköping –  Linköping FC 25/5 15:00, OBOS Damallsvenskan omgång 8, PlatinumCars Arena, Viaplay

Annonser