IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

3 juli, 2024

Publikinformation: IFK Norrköping – Kristianstads DFF

IFK Norrköpings damlag har en sista uppgift innan sommaruppehållet, Kristianstads DFF på PlatinumCars Arena. Här är all information du behöver inför fredagens match.

BILJETTER OCH ENTRÈER

Entré 1 och 4B gäller. I denna match kommer det att vara möjligt att gå mellan Västra och Curvan. Årskort och kombokort fungerar i valfri entré.

Kiosken på Curva Nordahl öppnar öppnar 17:00 och Holmenhallen slår upp portarna 16:00.

Entrén och restaurangen öppnar 60 minuter innan avspark. Säsongskort och matchbiljett gäller – klicka här för att komma till biljettsidan.

Biljetter går att köpa på matchdagen på plats i våra biljettluckor och i Holmenhallen som alltid öppnar två timmar före avspark, alltså 16:00.

Reducerat pris gäller barn/ungdomar mellan 4-19 år, studenter med giltig studentlegitimation samt pensionärsrabatt som ska kunna styrkas med legitimation i entrén. Förtidspensionärer måste alltid uppvisa legitimation samt intyg från Försäkringskassan.

Barn 0-3 år har gratis inträde på hela arenan (på sittplats skall medföljande barn sitta i knät på betalande).

SÄKERHETSINFORMATION
Väskförbud råder. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen, samt för personer med barn som har behov av skötväska.
Läs mer om väskförbud på Polismyndighetens hemsida – klicka här. 

PlatinumCars Arena är en helt rökfri arena.

MAT & DRYCK

Terrassen öppnar en timme före avspark – här kommer det att finnas ansiktsmålning och ballonger. Svenska kyrkan grillar hamburgare på Västra läktaren.

Restaurangen på plan 4 är öppen och har i samband med matchen ett AW-erbjudande – mat och dryck från 149:-.

Terassen och restaurangen öppnar 17:00.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen nås via Ektorpsgatan. Parkeringen kostar 30 kronor som du betalar via Swish.

SOUVENIRER

Matchens vara: Nallebjörnen med Cato och #5 på ryggen för 199kr.  Matchens vara presenteras i samarbete med Lundbergs Fastigheter.

 

IFK Norrköping-Kristianstads DFF 5/7, 18:00 OBOS Damallsvenskan omgång 15, PlatinumCars Arena, Viaplay

Annonser