IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

28 juni, 2024

Publikinformation IFK Norrköping-Hammarby IF

Publikfest på PlatinumCars Arena väntar när IFK Norrköping möter Hammarby IF. Här är all information du behöver inför lördagens drabbning.
Sommar, sol och chans en möjlighet att bli vinnare igen efter en poäng på de tre senaste matcherna. IFK Norrköping förbereder sig på att ge Hammarby en batalj när lagen möts på lördag. Här är allt du behöver veta som besökare på PlatinumCars Arena.

BILJETTER OCH ENTRÈER

Entré 1 och 4B gäller. I denna match kommer det inte att vara möjligt att gå mellan Västra och Curvan. Årskort och kombokort fungerar i valfri entré. Bortasupportrar hänvisas till Entré 3.

Kiosken på Curva Nordahl öppnar öppnar 14:00 och Holmenhallen slår upp portarna 13:00.

Entrén och restaurangen öppnar 60 minuter innan avspark. Arenan öppnar 14.00. Säsongskort och matchbiljett gäller – klicka här för att komma till biljettsidan.

Biljetter går att köpa på matchdagen på plats i våra biljettluckor och i Holmenhallen som alltid öppnar två timmar före avspark.

Reducerat pris gäller barn/ungdomar mellan 4-19 år, studenter med giltig studentlegitimation samt pensionärsrabatt som ska kunna styrkas med legitimation i entrén. Förtidspensionärer måste alltid uppvisa legitimation samt intyg från Försäkringskassan.

Barn 0-3 år har gratis inträde på hela arenan (på sittplats skall medföljande barn sitta i knät på betalande).

SÄKERHETSINFORMATION
Väskförbud råder. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen, samt för personer med barn som har behov av skötväska.
Läs mer om väskförbud på Polismyndighetens hemsida – klicka här. 

PlatinumCars Arena är en helt rökfri arena.

MAT & DRYCK

Terrassen och sportbaren öppnar en timme före avspark. Ansiktsmålning och ballonger finns vid Terrassen. Svenska kyrkan grillar hamburgare på Västra läktaren. Restaurangen på plan 4 öppen med matchbuffé för 179 kronor.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen nås via Ektorpsgatan. Parkeringen kostar 30 kronor som du betalar via Swish.

SOUVENIRER

Matchens vara: Badlakan med IFK-emblemet för 199 kronor. Matchens vara presenteras i samarbete med Lundbergs Fastigheter.

LEGOUTSTÄLLNING

Legoutställning på Västra läktaren. Marcus Gustafsson visar upp sina kreationer och barnen kan även bygga.

 

IFK Norrköping-Hammarby IF 29/6, 15:00 OBOS Damallsvenskan omgång 14, PlatinumCars Arena, Viaplay

Annonser