IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

8 maj, 2024

Publikinformation : IFK Norrköping – Hammarby IF

Söndag 12 maj 14:00 är det åter dags för hemmamatch. IFK Norrköping får besök av Hammarby IF. Nedan följer information för dig som ska gå på matchen.

BILJETTER och ENTRÈER
Säsongskort och matchbiljett gäller – klicka här för att komma till biljettsidan, besök Holmenhallen i samband med matchdagen (Öppet från 12:00) eller sväng förbi våra biljettluckor.

Reducerat pris gäller barn/ungdomar mellan 4-19 år, studenter med giltig studentlegitimation samt pensionärsrabatt som ska kunna styrkas med legitimation i entrén. Förtidspensionärer måste alltid uppvisa legitimation samt intyg från Försäkringskassan.

Barn 0-3 år har gratis inträde på hela arenan (på sittplats skall medföljande barn sitta i knät på betalande).

 

SÄKERHETSINFORMATION
Väskförbud råder. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen, samt för personer med barn som har behov av skötväska.
Läs mer om väskförbud på Polismyndighetens hemsida – 
klicka här. 

Bilvägen på Ektorpsgatan kommer att ha begränsad framkomlighet.

PlatinumCars Arena är en helt rökfri arena.

 

MAT & DRYCK
Uteserveringen är tillbaka! Öltält, kebab och god stämning från 12 .00 vid entré 1 – där kommer den f.d. IFK-spelaren Ranko Djordjic att intervjuas 12:30. Och du vet väl att alla oavsett vart på arenan man sitter kan äta i vår fina restaurang? Boka din plats här. Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 90 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

På västra “VM” läktaren:
Bar 1897 har öppet för alla. Välj mellan Hamburgare och pizza det finns även öl och alkoholfri dryck.

Terrassen på västra läktaren öppnar 90 minuter innan avspark. Här serveras pizza, öl och förstås även annan dryck. Svenska Kyrkan finns vid Familjeläktaren och erbjuder grillade hamburgare.

Restaurang Zamora är vår matchrestaurang med buffémat på våning 3. Du hittar in till restaurangen via Entré 6.

Vid Curva Nordahl: Ladda upp inför matchen i Curvabaren. På Östra läktaren hittar du:
Foodcourten med pizza och kryddiga korvar, öl, vin och mer.

På östra läktaren i Fenixbaren serveras pizza och öl. Kycklingkorv säljs i kiosk 4. Svenska Kyrkan grillar hamburgare.

 

MATCHTORGET
Vi fortsätter med det uppskattade Matchtorget, som i samband med varje match har öppet 90 minuter innan avspark på Ektorpsgatan utanför entré 4A – aktiviteter anordnas även vid Östra läktaren.

 

PARKERING
Parkeringen på Södra planen är den här matchen till för Hammarbys supportrar och nås via Ektorpsgatan. Parkeringen kostar 30 kronor som du betalar via Swish.

 

SOUVENIRER
Matchens vara är Peking-T-shirt för 179 kr. Den finns att köpa på arenans souvenirshop vid entré1 och i Holmenhallen i samband med matchen.

IFK Norrköping – Hammarby IF 12/5 14:00, Allsvenskan, PlatinumCars Arena, Discovery+ 

Annonser