IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

6 juli, 2024

Publikinformation: IFK Norrköping – Djurgården

Allsvenskan är tillbaka på PlatinumCars Arena! Nedan finns samlad information för dig som ska gå på måndagens match mot Djurgården.

BILJETTER och ENTRÈER
Säsongskort och matchbiljett gäller – klicka här för att komma till biljettsidan, besök Holmenhallen i samband med matchdagen (Öppet från 17:00) eller sväng förbi våra biljettluckor.

Vi förväntar oss ett stort publiktryck på Curva Nordahl – se till att kom i tid & lyssna på Tifogruppens instruktioner.

Reducerat pris gäller barn/ungdomar mellan 4-19 år, studenter med giltig studentlegitimation samt pensionärsrabatt som ska kunna styrkas med legitimation i entrén. Förtidspensionärer måste alltid uppvisa legitimation samt intyg från Försäkringskassan.

Barn 0-3 år har gratis inträde på hela arenan (på sittplats skall medföljande barn sitta i knät på betalande).

SÄKERHETSINFORMATION
Väskförbud råder. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen, samt för personer med barn som har behov av skötväska.
Läs mer om väskförbud på Polismyndighetens hemsida – 
klicka här. 

Bilvägen på Ektorpsgatan kommer att ha begränsad framkomlighet.

PlatinumCars Arena är en helt rökfri arena.

MAT & DRYCK

Och du vet väl att alla oavsett vart på arenan man sitter kan äta i vår fina restaurang? Boka din plats här. Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 90 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

Uteserveringen är tillbaka! Öltält, kebab och god stämning från 17 .00 vid entré 1 – där kommer den f.d. IFK-spelaren Janne Svensson att intervjuas 17:30.

På västra “VM” läktaren:
Bar 1897 har öppet för alla. Välj mellan Hamburgare och pizza det finns även öl och alkoholfri dryck.

Terrassen på västra läktaren öppnar 90 minuter innan avspark. Här serveras pizza, öl och förstås även annan dryck. Svenska Kyrkan finns vid Familjeläktaren och erbjuder grillade hamburgare.

Restaurang Zamora är vår matchrestaurang med buffémat på våning 3. Du hittar in till restaurangen via Entré 6.

Vid Curva Nordahl: Ladda upp inför matchen i Curvabaren. På Östra läktaren hittar du:
Foodcourten med pizza och kryddiga korvar, öl, vin och mer.

På östra läktaren i Fenixbaren serveras pizza och öl. Kycklingkorv säljs i kiosk 4. Svenska Kyrkan grillar hamburgare.

MATCHTORGET
Vi fortsätter med det uppskattade Matchtorget, som i samband med varje match har öppet 90 minuter innan avspark på Ektorpsgatan utanför entré 4A – aktiviteter anordnas även vid Östra läktaren.

PARKERING
Parkeringen på Södra planen är den här matchen till för Djurgårdens supportrar och nås via Ektorpsgatan. Parkeringen kostar 30 kronor som du betalar via Swish.

SOUVENIRER
Matchens vara presenteras av Lundbergs Fastigheter och är till matchen mot Djurgården en Buckethat för 199 kr (ord. 249:-). Den finns att köpa på arenans souvenirshop vid entré1 och i Holmenhallen i samband med matchen.

IFK Norrköping – Djurgårdens IF 8/7 19:00, Allsvenskan, PlatinumCars Arena, MAX

Annonser