IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

17 juli, 2021

Publikinformation: IFK Norrköping-BK Häcken

En ny match stundar i Allsvenskan för IFK Norrköping. BK Häcken gästar när IFK Norrköping siktar mot en tredje raka seger – här följer publikinformation till matchen.

Biljetter

Årskortsinnehavare har fått förtur till matchen. Det finns ett antal biljetter över som vem som helst kan köpa – klicka här.

Insläpp och entréer

Entréerna på Platinumcars Arena öppnar klockan 14.00. Vi vill uppmana alla att vara noga med att undvika att bidra till trängsel under hela matchdagen: på väg till arenan, under matchen och efter den.

Under matchen är det viktigt att man sitter på sin tilldelade plats. På ståplats finns det gula markeringar där man får stå.

Du scannar själv din biljett direkt i vändkorset vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka.

Du behöver inte ta med dig ditt årskort – bara biljetten/biljetterna.

Har du biljett på sektion N eller O så hänvisas du till entré 7 för att minska trängseln i entré 2. Entré 7 är den som ligger närmst bortastå.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

Hospitality

Inga barer kommer att vara öppna på grund av förbudet om stående servering.

Kioskerna kommer att vara öppna med sedvanligt sortiment.

Parkering

Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för alla. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som betalas via Swish.

Matchens vara

Dagens matchvara är en vimpel till bilen för 89 kronor.

För att undvika trängsel kommer vi inte att ha några souvenirvagnar på arenan. Vi hänvisar till butiken i Linden Köpcentrum (öppen 12-15) och ifkshop.se.

Övrig information

IFK Norrköping vill påminna om att hålla avstånd under hela matchdagen – till arenan, under och efter matchen. Håll god handhygien genom att tvätta och sprita händerna – handsprit finns utplacerat på arenan. 


Annonser

Detta evenemang är endast för Partners till IFK Norrköping.
Vill du bli partner kan du läsa mer om vad det innebär här eller ta kontakt med vår marknadsavdelning här