IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

23 juli, 2023

Publikinformation: IFK-Degerfors IF

Dags för allsvensk hemmamatch igen! Nedan följer information till dig som ska på IFK Norrköping-Degerfors IF.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt.

Biljettluckorna vid entré 4 öppnar 13.00.

Effektförvaring finns i biljettlucka 4a och kostar 50kr – vi tar emot Swish. IFK Norrköping ansvarar inte för förvarade värdesaker.

Samtliga entréer är bemannade med full styrka för att underlätta insläppet för alla åskådare.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MATCHTORGET

Matchtorget är redo för uppladdning kl 13:00 med b.la. prickskytte och ansiktsmålning. Matchtorget hittar ni utanför västra läktaren på Ektorpsgatan.

UTESERVERING! 

Mellan Holmen-hallen och Teknikhallen står en uteservering öppen från 13:00. Välkomna!

MAT & DRYCK

Platinumcars Arenas serveringsställen är öppna från 13:30. Curvakiosken, Terrassen, Curvabaren, kiosk 3 och Fenixbaren serverar pizzaslice, vegetariskt alternativ finns. I Curvakiosken finns även alkoholfri öl.

Svenska Kyrkan grillar hamburgare på terrassen.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen från 13:30. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

Denna match serveras det pepparstekt kalvrostbiff med caesarsallad,  ande tomater, kalvsky & chilirostade potatishalvor.

PARKERING

Parkering finns på Södra plan. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som betalas med swish.

VINN EN MATCHTRÖJA

Inför varje hemmamatch har du chansen att vinna en matchanvänd spelartröja – den här gången är det Laorent Shabanis och Victor Linds tröjor som står på spel. Läs mer och delta här.

SOUVENIRER

Till denna match har vi två matchens vara (se bilder längre ned):

  • Genom ljuva livet-halsduk för 299:-. Det finns ett begränsat antal av den här exklusiva halsduken, så vänta inte med att lägga vantarna på ett exemplar. Halsduken finns på ifkshop.se och i Holmen-hallen.
  • Blå sweatshirt för 499:-. Finns i Holmen-hallen och i shopen i entré 1.

Souvenirer finns till försäljning i Holmen-hallen precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker.

IFK Norrköping – Degerfors IF: Allsvenskan omgång 16, söndag 23/7 klockan 15.00, Platinumcars Arena. 

Annonser