IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

11 maj, 2021

Publik på Platinumcars Arena: Så går det till

IFK Norrköping kommer att släppa in de åtta supportrar som tillåts på läktaren i Allsvenskan och Elitettan. Den första matchen med publik på över ett år blir IFK Norrköping-Sundsvalls DFF på lördag den 1:e maj.

För närvarande är det tillåtet att släppa in max åtta personer på arenan enligt de regler för allmänna sammankomster, däribland elitfotbollsmatcher, som myndigheterna satt.

I väntan på ljusare tider, då alla som vill kan gå på match, kommer platserna att lottas ut bland de årskortsinnehavare som anmält intresse för att gå på IFK Norrköpings hemmamatcher.

Så går det till

  • Fyra platser kommer att lottas ut bland de årskortsinnehavare som fyllt i intresseanmälan. De personerna får i sin tur ta med sig en årskortsinnehavare var på matchen. Alla med årskort, oavsett vilken typ av årskort det är, kan fylla i intresseanmälan. Ett årskort är en lott i dragningen.
  • I intresseanmälan fyller du i om du vill vara med i dragningen för Allsvenskan, Elitettan eller både och. Observera att du bara behöver fylla i intresseanmälan en gång, inte inför varje match.
  • Vi vill att så många som möjligt ska få chansen att gå på match. Om du blir en av dem som får gå på match kommer det årskortsnummer du vann med att rödmarkeras, vilket innebär att ditt årskortsnummer inte är med i kommande dragningar. Har du fler än ett årskort är dessa med i kommande dragningar. Observera att du bara rödmarkeras för herr om du gått på en herrmatch, och dam och du gått på en dammatch.
  • Den första matchen med publik kommer att bli på lördag den 1/5. Då möter IFK Norrköping Sundsvalls DFF kl. 16.00 i Elitettan. Till lördagens match kommer dragningen göras på torsdag.
  • Du som lottas att gå på match kommer att kontaktas per telefon, och platsen blir din när du bekräftat att du kommer. Du måste även meddela vem du kommer att ta med dig. Observera att du bara kan ta med dig någon som också är årskortsinnehavare, och att personen du tar med dig också rödmarkeras för match framöver. Har IFK Norrköping inte fått en bekräftelse från dig att du kommer senast tre dagar innan match kommer en ny lott att dras och du förlorar din plats. Om du meddelar IFK Norrköping att du inte kan gå på den match du lottats till är du med i kommande dragningar.
  • Samtidigt som IFK Norrköping släpper in publik på läktaren kommer logernas balkonger att öppnas.
  • Platserna på läktaren till lördagens match i Elitettan lottas imorgon torsdag den 29:e april.
  • Restaurangen på Platinumcars Arena kommer att vara öppen för bokning i samband med Elitettanmatcherna. Maten kostar 99kr/restaurangplats och det är först till kvarn som gäller, anmälan görs genom mail med fullständigt namn på samtliga personer i sällskapet till restaurang@ifknorrkoping.se. Restaurangen bekräftar om man man fått platser via mail.

Detta gäller under rådande restriktioner. IFK Norrköping hoppas givetvis att detta bara kommer att gälla under en kort period och att vi snart kan ta in ett större antal supportrar på läktaren. Årskortsinnehavare kommer att prioriteras så länge vi inte kan släppa in fler supportrar än vi har årskortsinnehavare.

Klicka här för att fylla i intresseanmälan!

Annonser

Detta evenemang är endast för Partners till IFK Norrköping.
Vill du bli partner kan du läsa mer om vad det innebär här eller ta kontakt med vår marknadsavdelning här