IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

14 juni, 2021

Publik på Platinumcars Arena: Så går det till

I juni spelar IFK Norrköpings damer tre hemmamatcher i Elitettan och herrarna tar emot Örebro SK i en träningsmatch.

Enligt nu gällande restriktioner har vi möjlighet att välkomna 500 supportrar till den Östra läktaren vilket vi ser fram emot något oerhört. Precis som tidigare kommer våra årskortsinnehavare att prioriteras.

Det tidigare lottningssystemet kommer nu att tas ner och en intresseanmälan för biljett kommer att behöva göras för varje match. Till damernas matcher i Elitettan behöver du dock inte anmäla intresse. Årskortsinnehavare kan komma till arenan och visa upp sitt fysiska/digitala årskort. Till matcherna säljs också lösbiljetter på ifknorrkoping.ebiljett.nu.

SÅ GÅR DET TILL VID HERRARNAS MATCHER

  • En intresseanmälan behöver göras för varje match du vill gå på. Under juni kommer två matcher i taget att släppas upp.
  • Om antalet intresseanmälningar inte överstiger 500 stycken så kommer alla att tilldelas en biljett per årskort och eventuellt överblivna platser kommer att släppas till allmän försäljning. Är det över 500 anmälningar så kommer det att lottas.
  • Om du får en biljett så kommer du att få en kod mailad till dig. Den koden måste du själv gå in och aktivera på ifknorrkoping.ebiljett.nu för att hämta ut din biljett.
  • Om du får biljett till någon av dessa fyra matcher så kommer det inte påverka dina chanser att få biljett till andra matcher framöver.
  • Nu när vi äntligen får välkomna fler än åtta personer tillbaka till läktaren så vill vi påpeka vikten av att bara ansöka om biljett om du med säkerhet vet att du kan gå på match. Båda våra lag längtar efter er och vi vill inte ha några tomma stolar på grund av outnyttjade biljetter.

Detta gäller under rådande restriktioner. IFK Norrköping hoppas givetvis att detta bara kommer att gälla under en kort period och att vi snart kan ta in ett ännu större antal supportrar på läktaren. Årskortsinnehavare kommer att prioriteras så länge vi inte kan släppa in fler supportrar än vi har årskortsinnehavare.

För att komma till intresseanmälan – klicka här!

Annonser