IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

5 mars, 2020

Platinumcars ny samarbetspartner med IFK Norrköping

IFK Norrköping är väldigt stolta och glada över att få berätta att Platinumcars är klubbens nya arenapartner och huvudpartner till akademin.

IFK Norrköping går in i det femte året tillsammans med Östgötaporten, ett samarbete som varit väldigt bra. I samband med deras namnbyte från Östgötaporten till Hembla stod det klart att avtalet inte skulle förlängas, men vi hoppas hitta andra samarbetsformer framöver.

Från och med 2021 och fem år framöver kommer IFK Norrköpings arena heta Platinumcars Arena. Platinumcars blir även huvudpartner till IFK Norrköpings akademi, och det samarbetet gäller från och med i år och sex år framåt.

– Det är en stor dag för IFK Norrköping och ett viktig avstamp för framtiden. Vi får en partner, inte bara till arenanamnet, utan också till herr och dam samt en ny huvudpartner till vår Akademi. Vi är glada att vi hittat en samarbetspartner som delar föreningens värderingar och som dessutom kommer ifrån Norrköping. Det borgar för en långsiktighet och vi ser fram emot många fina år tillsammans, säger klubbdirektör Jens Magnusson.

– Hela organisationen har arbetat hårt med att ta vara på alla IFK Norrköpings verksamheter och det är en styrka som vi märker att marknaden vill ta del av. Vi kan idag prestera på ett helt nytt sätt när vi tar hand om privatpersoner och företag när vi förmedlar IFK Norrköping i alla forum. Det glädjer mig att vi genom professionellt arbete och ett unikt upplägg kan presentera en ny arenapartner 2021 och en ny huvudpartner till akademin, säger marknadschef Robin Bornehav.

Annonser