IFK Familjen

Målgest från IFK Norrköping

nätverket IFK-Familjen

Nu tar vi nästa steg i IFK Familjen för att maximera din upplevelse och nyttan av ditt nätverkande. IFK Familjen är ett nätverk som har funnits i över 10 år, här träffar du både nya och befintliga affärskollegor i en fotbollsintresserad gemenskap. Vi tar del av senaste insider-informationen från IFK Norrköping, spännande föredrag och andra roliga aktiviteter utöver det vanliga.

Avspark
Allsvenskans start närmar sig
och det är dags att presentera trupperna under årets avspark. IFK Familjen får exklusiva spelar­ presentationer och mingel med lagen. Du får här chansen att lära känna IFK Norrköping ännu bättre!

After work
En after work inom ramen för IFK Familjen med fokus på teambuilding och nätverkstips.

Bli IFK-Spelare för en dag
Hur känns det att kliva in på planen på Platinum Cars Arena till matchljud?
Vi anordnar en förmiddag där du tillsammans med affärskollegor får testa på känslan genom en fotbollsturnering. Lagen coachas av spelare eller ledare från IFK elitverksamhet. Förmiddagen följs av gemensam lunch på Platiunum Cars Arena.

Halvdag på hemlig destination
En halvdag fylld av roliga akti­viteter, nyttig information och inspiration. Mer information kommer under året.

Summering av säsongen
När säsongen precis tagit slut vill vi summera denna tillsammans med dig. Du får en inblick i hur IFK Norrköpings ledare och spelare blickar tillbaka på säsongen 2019.

Inspirationsföreläsning och julbord 
I samband med vårt årliga och uppskattade julbord får du lyssna på inspirerande föreläsare som vi hoppas ska inspirera dig mot dina mål.

Allsvenska bortaresa
Tillsammans åker vi på en borta­ resa för att se en allsvensk match med IFK Norrköping. En trevlig dag/kväll med god mat, resa och fotboll i toppklass!

Stjärnslaget och Stjärnpadeln
Du deltar i IFK Norrköpings populära golf eller padeltävlingar under en heldag. Dagen följs av prisutdelning och middag tillsammans.

Partnerträffar

Vid våra olika partnerträffar ligger fokus på att umgås och knyta affärs­ kontakter. Vårt gemensamma intresse är en bra start för diskussioner, men tanken är att du ska kunna möta och prata med både nya och gamla kontakter. Efter ett tag lär du känna fler och fler i nätverket – stämningen är lättsam och välkomnande.

Partnerfrukost
Partnerfrukost är ett mycket uppskattat forum för våra allra närmaste samarbetspartners. Här träffas och trivs vi under avspända former, men du får också information från IFK Norrköpings klubbledning och Manager. Partnerfrukost är tillgänglig för huvudpartners.

Business Club 
I samband med de allsvenska matcherna möts nya och gamla affärsbekanta och inbjudna VIP­gäster från både näringsliv och fotboll i vår Business Club. Mat och dryck med det lilla extra ingår – inklusive föredrag och intervjuer. Business Club är tillgängligt för partnernivåer från Klubbpartner.

Annonser