IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

15 mars, 2023

Organisationen förstärks av Erik och Fabian

IFK Norrköping välkomnar Erik Grundtman och Fabian Jansson som säkerhetsansvarig respektive evenemangsansvarig dam.

IFK Norrköping kan nu presentera hur föreningens evenemangsorganisation ser ut för den kommande säsongen.

Ny säkerhetsansvarig är Erik Grundtman, 43 år, född och uppvuxen i Norrköping, och han kommer senast från Polisen.

  • Som många andra i Norrköping har jag gått på “Parken” och varit supporter sedan jag var barn. Efter många år inom polisen ska det bli spännande med något nytt. Jag hoppas att mina erfarenheter där kommer att komma till nytta för föreningen. Jag ser fram emot att få komma igång och jag ska göra mitt bästa för att våra allsvenska lag och publiken ska få så bra förutsättningar som möjligt, säger Erik.

Utöver sitt uppdrag som säkerhetsansvarig kommer Erik även att arbeta med frågor kopplade till den löpande arenadriften. Johan Lager, som varit ställföreträdande säkerhetsansvarig i närmare tio år, kommer att agera säkerhetsansvarig fram tills Erik påbörjar sin tjänst i början av maj.

Gällande evenemangsansvarig är det sedan tidigare klart att föreningens tidigare SLO Fredrik Nilsson är ny evenemangsansvarig för herrarna, och på damsidan blir det Fabian Jansson.

27-årige Fabian är en hängiven supporter som stöttar både herr och dam – hemma som borta.

  • Jag har gått på “Parken” i ungefär 15 år, och framför allt sedan efter covid – då har jag vart på allt jag kunnat. Jag har örat mot marken och god relation med många på läktaren. Jag är väldigt stolt över att få arbeta för föreningen i mitt hjärta och jag ser fram emot att få dra igång och skapa de bästa möjliga förutsättningarna för publik, spelare och alla runt omkring, säger Fabian, som även kommer att jobba inom evenemangsorganisationen på herrsidan.

 


 

Klubbdirektör Michael Sturehed om evenemangsorganisationen:

  • Fredrik är en välkänd person i och runt IFK Norrköping, han har långt erfarenhet från både föreningen och nationellt arbete och han har värdefull kompetens. Det, tillsammans med ett brinnande intresse och vilja att skapa bra upplevelser för supportrar, publik och partners gör Fredrik till helt rätt person som evenemangsansvarig. Vi tror att Fabian och Erik kommer passa utmärkt hos oss i sina respektive roller och vi hälsar dem varmt välkomna. Jag vill också passa på att tacka Johan Lager för det arbete han gjort under många år och att han fortsatt finns där för IFK Norrköping.

Fredrik Nilsson om sina nya kollegor:

  • Fabian har jag lärt känna genom min roll som SLO när Fabian stått på läktaren. Han har ett stort driv och en positiv attityd som kommer att passa perfekt in i evenemangsorganisationen. Erik har i sin tidigare roll hos polisen jobbat tätt tillsammans med föreningen och har redan en stor erfarenhet och inblick i IFK:s arbete. Jag ser fram emot att få börja jobba med båda och jag tror att vi kommer komplettera varandra väldigt bra.

 

 

Annonser