IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

7 januari, 2020

Nu kan du förnya ditt Bortakort

För 1000 kronor – i snitt 67 kronor per match – får du tillträde till Pekings alla allsvenska bortamatcher under 2020.

2020 är åttonde säsongen i rad som Bortakortet säljs. Varje klubb får 100 Bortakort att sälja till förmånligt pris till sina supportrar så att de kan följa sitt lags samtliga matcher, även på bortaplan.

Syftet med Bortakortet är att ge ett bra pris för alla trogna som reser land och rike runt för att se sitt favoritlag. För 1000 kronor, i snitt 67 kronor per match, ser den som har Bortakortet alla sitt lags matcher på bortaplan i Allsvenskan. Kortet administreras och säljs av IFK Norrköping och ger tillträde till den tilldelade bortasektionen under IFK Norrköpings allsvenska matcher 2020.

IFK behåller själva 50% av intäkterna från Bortakortet och de andra 50% betalas in till Svensk Elitfotboll som sedan fördelar intäkterna jämnt mellan klubbarna i ligan. Med Bortakortet stöttar du alltså IFK Norrköping ekonomiskt även på bortaplan samtidigt som du slipper köpa biljett till varje match.

Precis som tidigare år kommer du som haft Bortakort under 2019 ha förtur på att förnya ditt kort till säsongen 2020. Alla med kort 2019 kommer att kontaktas av vår SLO Fredrik Nilsson med erbjudandet om att förnya.

Icke förnyade kort kommer att släppas till allmän försäljning den 3 februari men vill du redan nu ställa dig i kö så mailar du ditt intresse till fredrik.nilsson@ifknorrkoping.se.

Annonser