IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

5 juli, 2019

Nu är IFK Norrköpings nya webbshop live!

Under början av året bestämde sig IFK Norrköping för att utveckla och satsa på en helt ny digital plattform. Hemsidan är redan igång och nu kan IFK Norrköping även meddela att den nya webbshoppen är klar.

Arbetet med att skapa en ny webbshop har pågått under en längre tid och lanseringen ligger i tiden med Europakampanjen som släpptes tidigare i veckan. I den nya webbshoppen finns ett utbud av både nya och gamla produkter. Med tiden kommer även dessa presenteras på IFK Norrköpings andra kanaler.

 

– Med lanseringen av vår nya webbshop faller nästa pusselbit i vår digitala satsning på plats. Den skall såklart fyllas med ett starkt innehåll också. Vi släpper redan nu lite nyheter och det kommer mer framöver, säger IFK Norrköpings klubbdirektör Jens Magnusson.

 

– Det känns väldigt glädjande att vi nu kan lansera webbshoppen. Vi ser att det finns ett oerhört stort intresse kring IFK Norrköping som förening men också som varumärke. Det vill vi lyfta genom att presentera en bra försäljningskana i hela världen. Vi hoppas att ni gillar nya ifkshop.se och alla korr, tips och idéer på hur vi optimerar sidan mottages med glädje till mig robin.bornehav@ifknorrkoping.se, säger media- och kommunikationsansvarige Robin Bornehav.

 

I veckan presenterade IFK Norrköping årets Europatröja och den mottogs väldigt bra. Under torsdagen såldes alla exemplar i butiken och nu finns bara ett fåtal kvar i webbshop och butik. Köp den här!

Annonser