IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

17 april, 2019

Njut av matchen från restaurangen

Till den allsvenska matchen mellan IFK Norrköping och Falkenberg kan du nu köpa både biljett och mat i ett paket via ifknorrkoping.se.

För att stärka upplevelsen på Östgötaporten och erbjuda fler möjligheter för alla som vill se allsvensk fotboll kommer man under året få ta del av olika matchpaket. Redan nu på fredag kan du boka både mat och match i ett. Ni kan alltså se fantastisk fotboll samtidigt som ni äter och dricker från några av arenans bästa platser. Du bokar enkelt allt via hemsidan.

– Det är en hög efterfrågan efter hur man köper biljetter digitalt. Som en del i vår digitala satsning så lanserar vi nu möjligheten att köpa mat och match tillsammans på nätet. Vi hoppas att detta ska underlätta för våra besökare och skapa ännu bättre flöden på arenan. Detta är ett första steg mot att framöver kunna erbjuda flera olika paket innehållande biljetter, mat och dryck, merchendise och andra produkter, säger IFK Norrköpings klubbdirektör Jens Magnusson.

– Till matchen mot Falkenberg serveras en påskinpirerad buffé för endast 275: – för vuxna och 45: – för barn upp till tio år. För barnen anordnar vi en separat avdelning med diverse aktiviteter som äggjakt, film och mycket annat. Där kommer vi även ha barnvakter på plats för att alla vuxna skall kunna heja fram vårt IFK Norrköping, säger Kicki Stenbäck, verksamhetschef, IFK konferens och restaurang.

Boka din plats här.

Annonser