IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

16 april, 2021

Maths Elfvendal förlänger med IFK Norrköping

IFK Norrköping kan ge ytterligare ett glädjande besked gällande ledarstaben. Målvaktstränare/assisterande tränare Maths Elfvendal förlänger sitt kontrakt. ”Jag är väldigt glad och tacksam över att få fortsatt förtroende”, säger Maths Elfvendal.

Maths Elfvendal, som är inne på sin sjunde säsong i IFK Norrköping, har förlängt sitt avtal över säsongen 2023.

  • Jag är väldigt glad och tacksam över att få fortsatt förtroende att förvalta den goda målvaktshistoriken vi haft de senaste åren. Jag är också priviligierad med att få arbeta med en mycket professionell målvaktgrupp som varje dag försöker göra oss bättre. Klubben erbjöd en bra helhetslösning till förlängning och jag tycker att det är en spännande utmaning att ta sig an. I hela föreningen finns det en positiv känsla att vi kan utvecklas inom de närmsta åren, och det hoppas jag ska synas i alla våra prestationer, säger Maths Elfvendal.

Förlängningen med Maths är ett styrkebesked, tycker IFK Norrköpings tränare Rikard Norling.

  • IFK Norrköping gör återigen ett tydligt ställningstagande för framtiden. Maths är av de absoluta bästa i sin roll som målvaktstränare och han kommer att bli ännu bättre i framtiden. Maths har, förutom målvaktsdelen, en stor del tränarteamets arbete. Förlängningen visar att föreningen har höga ambitioner, säger Rikard Norling.

Patrik Jönsson, tf sportchef, kommenterar förlängningen av Maths kontrakt så här:

  • Att Maths, som Sveriges främsta målvaktstränare, vill fortsätta sin anställning hos IFK Norrköping är ett bevis på att vi gör rätt saker i vår satsning. Med Maths säkerställer vi att vi på målvaktssidan, både när det gäller rekrytering och utveckling av målvakter, kommer vara ledande i Sverige. Vi bedömer att kontinuiteten i vår stab kommer att vara avgörande för att vi som klubb ska fortsätta växa.

Annonser