IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

21 augusti, 2020

Magasinet är ute nu!

Äntligen finns magasinet “Tillsammans är vi IFK Norrköping” till försäljning. “Vi hoppas så många som möjligt vill köpa magasinet och hjälpa både IFK och partners framåt”, säger Robin Bornehav.

Under den senaste tiden har IFK Norrköping producerat ett stort magasin för alla supportrar. I magasinet kan du bland annat läsa om herr- och damtrupperna 2020, om Maic Semas väg hem till Norrköping, Stefan Thordarson och Tifogruppens arbete.

– I dessa tider är det många som har det kämpigt, både företag och privatpersoner har drabbats hårt av Covid-19, så även vi. IFK Norrköping uppgift i samhället är på många sätt att bidra till gemenskap, känslor och kamratskap. Därför ville vi skapa ett magasin som utstrålar just det. I magasinet kan vi alla mötas, supportrar, samarbetspartners, spelare, ledare och personal. Vi hoppas så många som möjligt vill köpa magasinet och hjälpa både IFK och partners framåt, vi är väldigt stolta över magasinet som nu ska få läsas av väldigt många supportrar. Tillsammans är vi IFK Norrköping, säger marknadschef Robin Bornehav.

För att kunna presentera och göra magasinet möjligt har Holmen varit med och stöttat. Extra positvt är även att hela magasinet är producerat på Holmens papper.

– För oss som huvudpartner känns det viktigt att kunna stötta klubben på flera olika vis. Samtidigt som vi bidrar till den långsiktiga utvecklingen av ungdomsverksamheten och seniorlagen, och inte minst ett ökat samhällsengagemang, så är det kul att även kunna bidra med en hållbar och klimatsmart pappersprodukt, säger André Skagervik, Marketing & Communications Director på Holmen Paper. 

– Jag vill rikta ett stort tack till alla våra trogna samarbetspartners som står bakom oss i en utmanande tid. Ett särskilt tack till våra huvudpartners Holmen och Lundbergs som stöttar föreningen på så många plan. Jag hoppas att alla våra supportrar skall få en stunds trevlig läsning och att vi snart ses på Östgötaporten igen. Vi saknar er, säger klubbdirektör Jens Magnusson.

Magasinet kan du köpa i butiken i Linden, i kansliet eller på ifkshop.se och det kostar 59 kronor. Det finns ett begränsat antal så passa på att köpa ditt exemplar så fort som möjligt!

Klicka här för att komma till butikens öppettider. Kansliet har öppet vardagar mellan klockan 12-15 förutom onsdagar då vi har öppet 14-17.

Annonser