IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

30 augusti, 2021

Lyckat arrangemang av IFK Golf Masters och Stjärnslaget 2021

IFK Golf Masters spelades den 20 augusti och är ett samarbete mellan Bråvikens GK, IFK Norrköping och Sällskapet Äldre IFK. Tävlingen har spelats varje år sedan 1992 (undantag 2010). Parallellt spelades också Stjärnslaget för IFK:s samarbetspartners.
Det blev ett lyckat arrangemang av både Stjärnslaget och IFK Golf Masters som bjöd på perfekt golfväder hela tävlingen. Hela 92 spelare kom till start och flera tidigare spelare i form av Harry Bild, Janne Hellström, Janne Svensson, Thomas Nordahl och Håkan “Jojje” Ericson med flera visade att man även kan hantera en golfklubba.
  •  Det är mycket roligt att få träffa alla företagare och profiler under dessa former. Vissa är lite mer tävlingsinriktade än andra, men när man summerar dagen verkar alla vara nöjda och glada oavsett om det var en bra eller dålig dag på golfbanan, säger IFK Norrköpings Kaj Pettersson som var evenemangsansvarig.

Under dagen togs det bilder från tävlingen som går att ladda ner genom att klicka här. Dessa är fria att användas för privat bruk. Tagga gärna #ifknorrköping och #stjärnslaget eller #IFKmasters om ni delar dessa på sociala medier.

IFK Norrköping tackar alla för en trevlig dag och hoppas att vi ses igen nästa år. Ett extra tack till Bråvikens GK och Sällskapet Äldre IFK.

Annonser