IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

15 september, 2022

Leidhammar inför Sundsvall borta “Vi är taggade på att prestera bättre denna match”

Efter den senaste vinsten mot Rävåsen så väntar nu Sundsvalls DFF på bortaplan. Wilma Leidhammar har gjort tre mål på sina sex seriematcher i IFK Norrköping och menar att laget vill ta revansch på sig själva.

IFK Norrköping slog senast Rävåsens IK Karlskoga med 4-1 på Platinumcars Arena. En kontrollerad match som stod 4-0 när gästerna kunde nicka in en reducering. Wilma Leidhammar gjorde mål från straffpunkten och summerar vinsten.

  • Det var en helt ok match med 45 minuter som vi är nöjda med och tar till oss för helgen. Skönt med vinst men vi tillät oss själva att inte spela på topp. När det funkade så tog vi vara på chanserna som vår speluppbyggnad skapade och kunde ha gjort fler mål.

På lördag bär det av till Sundsvall för övernattning innan matchen mot Sundsvalls DFF på söndag. Det förra mötet slutade 3-0 till IFK och motståndarna har just nu en ganska stor marginal från att bli involverade i bottenstriden på  sin tiondeplats. IFK fortsätter att jaga toppen av tabellen från sin fjärdeplats. Wilma och resten av laget förbereder sig och anfallaren menar att laget vill ta revansch på sin förra prestation när de möter Sundsvall.

  • Förberedelserna känns jättebra med två tuffa träningar nu i veckan, vi är taggade på att prestera bättre denna match.
  • Det ska bli kul att hänga med laget nu i helgen även om bussresan är lång.

Vad tror du om matchen?

  • Jag har inte mött dem förut men håller vi oss till det vi ska göra på plan så ska vi vinna.

Sundsvalls DFF – IFK Norrköping: Elitettan, 18/9 klockan 14.00, NP3 Arena

  • NT sänder Elitettan 2022, och just nu erbjuder NT dig som supporter möjligheten att följa IFK Norrköping Dam från TV-soffan – och samtidigt stötta klubben. För 199 kronor kan du se alla de matcher som NTM sänder med IFK Norrköping under tre månader samt få obegränsad tillgång till övrig sport- och nyhetsrapportering på NT.se, Corren.se och Folkbladet.se. Dessutom går en del av pengarna till IFK Norrköping Dam! Klicka här för att teckna ditt abonnemang redan nu.

Annonser