IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

18 november, 2020

Lägesrapport från IFK Norrköping

Julen närmar sig och det har blivit dags för IFK Norrköpings herrlag att avsluta Allsvenskan på bästa sätt. Tyvärr blir det som tidigare under säsongen utan publik men för att hålla modet uppe kommer det inom de närmsta veckorna hända mycket saker runt IFK Norrköping.
  • Stjärnblå jul tillsammans med Stadsmissionen och Svenska Kyrkan

IFK Norrköping startar initiativet Stjärnblå Jul i samarbete med våra huvudpartners Holmen och Lundbergs Fastigheter. Tillsammans vill vi förgylla julen för barn och familjer i Norrköping som lever i ekonomisk utsatthet. För att bidra till detta köper man ett vit-blå julklappspaket på ifkshop.se. För varje paket som köps skänker IFK Norrköping en julklapp. Detta delas sedan ut av Stadsmissionen och Svenska kyrkan till familjer i Norrköping. Mer information kommer inom kort.

 

  • Årskort 2020

Det har under denna speciella säsong gjorts stora insatser med syfte att stå upp för Norrköping. Vi har välkomnat många nya medlemmar, gensvaret på vår kampanj med stödbiljetter var enormt och det är mängder av er som köpt souvenirer på webben och i vår butik. När vi gick ut med möjligheten att avstå kompensation för sitt årskort slöt många upp även där. Ett stort och hjärtligt tack för det!

För dig som har årskort och ännu inte gjort något val öppnar vi inom kort upp för två ytterligare alternativ. Det innebär att du som årskortsinnehavare har möjlighet att antingen flytta ditt befintliga årskort till säsongen 2021 eller begära pengarna tillbaka. Oavsett ditt val så är vi oerhört tacksamma för all stöttning föreningen fått under denna svåra säsong och tillsammans ska vi ta oss igenom pandemin. Mer information inom kort.

 

  • Julkalendern 2020

Varje år har vi en traditionsenlig julkalender i våra sociala medier, detta år är inget undantag. I år bjuder vi även på lite nya inslag vad gäller innehållet. Det blir quiz, pepparkakstävling och mycket mer! Vi har även en önskan till er supportrar: Vi skulle uppskatta att ni skickar in klipp på när ni tolkar Ett Liv, Ett Lag som kan komma att användas i vår julkalender. Skicka till Erik.johansson@ifknorrkoping.se  och det går också bra att maila Erik om ni undrar hur ni kan skicka klippet.

 

  • SolidSport

Från och med idag kommer vi börja använda SolidSport på ett annat sätt. De blir vår kanal för att sända matcher, cuper och livesändningar. Den dagliga rapporteringen från IFK Norrköping kommer alltså framöver publiceras i våra egna kanaler.

 

  • IFK Norrköping Konferens och Restaurang

Beställ din julmat från oss!

Utöver vår ordinarie lunch serveras vår jultallrik från den 30/11 till och med den 18/12 mellan 11:30-13:30 i vår lunchrestaurang och självklart erbjuder vi även avhämtning. Kontakta oss på 011-21 55 12 eller restaurang@ifknorrkoping.se så hjälper vid dig!

Lunch 95kr, avhämtning 65kr.

Jultallrik 249kr, avhämtning 199kr.

 

  • IFK Performance Center

Har öppet måndag-torsdag 06-21, fredagar 06-20, lördagar 08-17 och söndagar 09-19.

Vi anpassar vår verksamhet, träning och våra lokaler för att du ska känna dig trygg. Läs mer på IFK Performance Centers hemsida – klicka här.

Annonser