IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

26 oktober, 2022

Köp din biljett till Stjärnkvällen i butiken i Linden!

Under torsdag och fredag har du möjlighet att säkra din biljett till Stjärnkvällen 2022 i butiken i Linden köpcentrum. På plats kommer det att finnas IFK-spelare från båda våra representationslag – och också andra IFK-profiler. Varmt välkommen dit!

Stjärnkvällen är en årlig tradition med underhållning, tröjauktioner, musik, opublicerat material från året som gått och prisutdelningar. Galan kommer detta år även fokusera på IFK Norrköpings 125-åriga historia. Vem eller vilka som uppträder i år släpper vi närmare inpå utsatt datum.

Nu vill vi ge dig som ännu inte säkrat din biljett chansen att göra det – och samtidigt träffa spelare och andra IFK-profiler. Under torsdagen och fredagen, den 27:e och 28:e oktober, kommer butiken att vara öppen 11-18. På torsdag kommer ett antal IFK-profiler att befinna sig i butiken – missa inte det!

På fredag kommer du att få chansen att träffa spelare i butiken. Mellan 14-16 kommer Wilma Leidhammar, Sofia Hjern, Ebba Handfast, Clara Flenhagen, Marco Lund, Ari Skulason, Daniel Eid och Anton Eriksson att finnas på plats. Se till att komma dit och prata med spelarna, spela pingis, drick kaffe och säkra din biljett till Stjärnkvällen 2022.

Välkommen till butiken i Linden köpcentrum! 

Annonser