IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

10 april, 2021

Kim Hellberg förlänger med IFK Norrköping

IFK Norrköpings assisterande tränare Kim Hellberg har förlängt sitt kontrakt med ytterligare två år. ” Det finns två saker jag hoppas att jag får uppleva under de kommande åren: att gå ut på en fullsatt arena och få vinna SM-guld.”, säger Kim.
  • Jag ser fram emot de tre kommande säsongerna och att få fortsätta jobba med de personer jag trivs med och lär mig mycket av. Rikard har gjort ett fantastiskt gott intryck och jag har lärt mig mycket av honom redan. Vi i ledarstaben jobbar bra tillsammans och vi utvecklas ihop, säger Kim Hellberg.

Debutsäsongen i det IFK Norrköping han supportat sedan han var liten blev inte som han tänkt sig. Kim och resten av laget fick inte den stöttning från läktaren som han själv brukade bidra med, både på hemma- och bortaplan.

  • Det finns två saker jag hoppas att jag får uppleva under de kommande åren: att gå ut på en fullsatt arena och få vinna SM-guld. Jag ser fram emot att få uppleva fotbollen på plan tillsammans med supportrarna. Jag hoppas att båda sakerna händer den här säsongen.

IFK Norrköpings tränare Rikard Norling är mycket glad över att Kim förlänger kontraktet.

  • Kim har en oerhört ljus framtid som tränare och det är en sann glädje att ha honom i tränarteamet varje dag. Att kvalificerade medarbetare ser en framtid i IFK Norrköping säger något om hur långt klubben har kommit. Jag själv är ny och känner hur viktigt det är att bibehålla den kraft som byggts upp över lång tid av personer som gjort ett jättebra arbete, säger Rikard Norling.

Patrik Jönsson, tf sportchef, säger att förlängningen av Kims avtal är en viktig del i IFK Norrköpings satsning.

  • Det känns oerhört roligt att Kim fortsatt vill vara en del av IFK Norrköpings utveckling. Kim bidrar med stabilitet, kontinuitet och professionalism till IFK Norrköping. Tillsammans med Rikard och den övriga ledarstaben kommer Kim att spela en viktig roll i vår satsning att bli en av Sveriges absolut bästa fotbollsklubbar, säger Patrik Jönsson.

Annonser