IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

2 augusti, 2019

Jordan Larsson lämnar IFK Norrköping

Nu står det klart att Jordan Larsson lämnar IFK Norrköping för storklubben Spartak Moskva i den ryska högstaligan.

Den 21-årige anfallaren anslöt till IFK Norrköping från nederländska NEC Nijmegen i början av 2018. I år har Jordan gjort 11 mål på 16 matcher och det har väckt stort intresse utomlands.

   –Jordan har haft en enorm utveckling hos oss och jobbat hårt, både i motgång och under detta år i framgång. Det är med stolthet vi kan konstatera att vi säljer en spelare till en storklubb i Europa. Jag vill passa på att tacka alla ledare och spelare som har hjälpt Jordan att utvecklas på det sättet som han har gjort, men mest av allt vill vi tacka Jordan för det hårda jobb han har gjort både på planen och utanför, säger manager Jens Gustafsson.

 

Spartak Moskva slutade femma i den ryska ligan förra året men har under väldigt många år varit en framgångsrik förening.

   –Jag vill tacka alla i Norrköping för den här fina tiden. Lagkamrater, tränarstaben, personal och framför allt alla supportrar! Även om mitt första år inte var som någon hade förväntat sig så trodde ni på mig ändå och har gjort det sen dag ett. Jag kommer alltid bära med mig det och förhoppningsvis ses vi i Europa väldigt snart, säger Jordan Larsson

 

IFK Norrköping önskar Jordan Larsson stort lycka till i sin fortsatta karriär!

Annonser

Detta evenemang är endast för Partners till IFK Norrköping.
Vill du bli partner kan du läsa mer om vad det innebär här eller ta kontakt med vår marknadsavdelning här