IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

17 augusti, 2019

Jens Gustafsson inför IK Sirius borta

Under söndagen åker IFK Norrköping till Uppsala för att möta IK Sirius på Studenternas IP. Matchen startar 15.00 och här är Jens Gustafssons tankar.

Under flera veckors tid har IFK Norrköping både spelat Europaspel och Allsvenskan, men under torsdagskvällen tog Europaspelet slut. Det blev förlust med 3-1 mot Hapoel Beer-Sheva. Nu riktas istället blickarna mot Allsvenskan och under söndag möter IFK Norrköping Uppsalalaget IK Sirius. Senast lagen möttes blev det förlust på Östgötaporten.

– Självklart var det bittert att vi inte gick vidare till nästa omgång i Europaspelet men vi måste hela tiden titta på nästa utmaning. Vi gjorde allt för att vinna i Israel och det ska vi även göra nu. Vi möter ett Sirius som vi förlorade mot hemma. Till denna mach måste vi våga ta initiativet, arbeta hårt och spela den fotbollen vi vill.

Hur är läget i truppen?

– Maic Sema är fortfarande inte uttagningsbar, Pontus Almqvist är inte helt återställd och Christopher Telo behöver lite mer tid innan han är tillgänglig för matchtruppen.

Supporterinformationen hittar du här!

– Stödet i Europa och Allsvenskan har varit fantastisk så här långt. Nu gäller det att vi på planen och alla ni supportrar på läktaren fortsätter jobba hårt för att vi ska vinna fotbollsmatcher.

 

Annonser