IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

30 juni, 2019

Jens Gustafsson inför hemmamatchen mot Sirius

På söndag klockan 17.30 kliver IFK Norrköping in på Östgötaporten igen för att spela allsvensk fotboll. Motståndarna på andra sidan heter Sirius och det här är Manager Jens Gustafsson tankar inför mötet.

I den senaste allsvenska matchen blev det vinst mot AIK med 2-0 på bortaplan. Christoffer Nyman gjorde två mål efter två hörnor som Lars Krogh Gerson snyggt spelat in.

 

IFK Norrköping har inför denna match spelat in 21 poäng efter 13 matcher. Sirius har 13 poäng på 12 matcher.

– Vi ska fortsätta med det tankesättet och den prestationen vi hade mot AIK. Spelarna tog jobbet och löpningarna, det behöver vi även göra mot Sirius. Det gäller för oss att anta den matchen på hemmaplan där vi behöver ta fram det vi gjorde på Friends, men också krydda innehållet med en större offensiv i vårt sätt att ta oss an matchen. Vi ser mycket fram emot den, säger Jens Gustafsson.

 

Hur ser det ut i truppen?

Vi har haft en väldigt bra träningsvecka med mycket fart. Som det ser ut nu är Pontus Almqvist och Alexander Jakobsen borta på grund av skada. Egzon Binaku är inte 100 procent och Lars Krog Gerson är avstängd. Utvecklingen i laget har varit stegrande från starten och det har sett bättre och bättre ut efter tid. På det sättet så ser vi fram mot resten av sommaren och hösten med många spännande och roliga matcher för hela IFK Norrköping, avslutar Jens.

 

Truppen presenteras inom kort.

Annonser