IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

25 juni, 2024

Jennie Egeriis lämnar IFK Norrköping

Jennie Egeriis lämnar IFK Norrköping för spel i schweiziska FC Luzern.

Jennie Egeriis värvades av IFK Norrköping inför föreningens första säsong i Elitettan. Under sina fyra år i IFK spelade Jennie 74 seriematcher och var med att ta upp föreningen i OBOS Damallsvenskan för första gången.

25-åringen lämnar nu IFK Norrköping för spel i schweiziska FC Luzern som spelar i landets högsta division.

  • Tack till mina fina lagkamrater, alla människor som jag lärt känna och supportrarna. Ni gjorde Norrköping till mitt hem. Jag är stolt över människan jag varit och vad jag bidragit med under min tid i IFK Norrköping. Detta steg känns helt rätt för mig och jag ser fram emot att fortsätta min karriär i Luzern”, säger Egeriis.

Sportchef Dennis Popperyd:

  • Jennie har varit en viktig spelare för IFK Norrköping på föreningens resa genom seriesystemet. Jennie är och har varit en härlig person och lagkamrat som också betytt mycket i den aspekten. När denna möjlighet dök upp för Jennie så kände även vi att det kan vara bra för både henne och IFK. Vi önskar henne all lycka i Luzern.

IFK Norrköping tackar Jennie för sina insatser i föreningen och önskar henne lycka till i Schweiz.

Annonser