IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

13 januari, 2022

Jean Carlos de Brito klar för IFK Norrköping

IFK Norrköping värvar den 26-årige ytterbacken Jean Carlos de Brito. ”IFK vill alltid vinna och det passar mig som person, jag vill alltid vinna och sträva efter mer”, säger Brito.

Brasilianaren kommer senast från Varbergs Bois, där han under den gångna säsongen var en av Allsvenskans främsta vänsterbackar.

  • IFK Norrköping är en stor klubb som alltid siktar högt. IFK vill alltid vinna och det passar mig som person, jag vill alltid vinna och sträva efter mer. Jag är väldigt glad över att vara här, och som spelare är det viktigt att känna det. Nu längtar jag efter att få komma igång och spela matcher, säger de Brito.

IFK Norrköpings tränare Rikard Norling:

  • Brito har spelat mycket vänsterback och vänster wing, men jag är nyfiken på hur han kan fungera som vänstermittback. Jag ser många fördelar med honom där, liknande som jag ser med Linus och Ekpolo till höger. Viktor Agardius kan precis som Brito spela både som vänstermittback och wing, så vi får en väldigt fin konkurrens och kraft på vänstersidan också.

IFK Norrköpings ordförande Sakarias Mårdh:

  • Vi är glada över att välkomna Jean Carlos de Brito till IFK Norrköping. Vi ser honom som en viktig förstärkning inför 2022 och våra ambitioner att vara med och slåss i toppen.

Varmt välkommen till IFK Norrköping, de Brito!

Annonser

Detta evenemang är endast för Partners till IFK Norrköping.
Vill du bli partner kan du läsa mer om vad det innebär här eller ta kontakt med vår marknadsavdelning här