IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

5 februari, 2022

Ishaq inför VSK hemma: “Vi ska visa upp vår bästa sida”

Efter en 3-1-seger mot BP senast laddar IFK Norrköping om för ett möte med Västerås SK klockan 15:00 under söndagen. “Såklart känns det riktigt bra att spela matcher igen”, säger Ishaq Abdulrazak.

IFK Norrköpings Ishaq Abdulrazak har gått från klarhet till klarhet och är en av spelarna som ledarstaben hoppas mycket på inför säsongen 2022. Efter att ha blivit utflyttad till en kant 2021 är förhoppningen att han ska bli en viktig kugge tillbaka på innermittfältet. Det är en position som inte är några konstigheter för Ishaq då han spelat där under hela sina uppväxt.

  • Från jag var 7-8 år har jag spelat på innermittfältet och det var först när jag kom till Sverige som jag fick flyttas ut och även spela höger wingback. Men jag trivs bra på innermittfältet och ser fram emot att få spela där igen.

Hur känner du över gruppen med de nya spelarna som kommit in? 

  • Vi börjar lära känna varandra bättre nu och det känns som vi redan känner varandra bra. Ekpolo är redan en bra vän eftersom han är från Nigeria och man har en koppling och Daniel Eid har jag börjat lära känna bättre nu. Han är en riktigt bra spelare, säger Ishaq.

Under försäsongsträningarna sticker Ishaq fortsatt ut med sin teknik och sin snabbhet. Men även styrkan ser ut att ha utvecklats under månaderna med träning inför återstarten.

  • Vi tränar väldigt hårt under varje träning och tränar på gymmet. Det är väldigt bra, speciellt för mig som är ung att bygga upp styrka i både hjärta och kropp. Då utvecklas man på planen också, säger Ishaq.

Nu väntar Västerås SK som nästa test inför säsongen 2022.

  • Vi gjorde en bra match mot BP och nu ser vi fram emot den här. Vi ska visa upp vår bästa sida. För min egen del vill jag ge 100 procent för mig själv och för laget så vi utvecklas tillsammans för att nå våra mål.

IFK Norrköping – Västerås SK, söndag 6/2 15:00, Platinumcars Arena, NT 

Annonser