IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

5 februari, 2021

Instruktioner för IFK Norrköpings årsmöte

IFK Norrköpings årsmöte kommer att hållas digitalt den 25/2 klockan 19.00. För att delta krävs att man är medlem i IFK Norrköping och att man har anmält sitt deltagande.

Anmäl dig till årsmötet genom att fylla i formuläret – klicka här. Observera att du måste vara medlem i IFK Norrköping för att anmäla dig.

Årsmötet kommer att livesändas och man kommer att kunna rösta och begära ordet via mötesverktyget eSessions. För att få tillgång till sändningen och eSessions krävs inloggningsuppgifter som man får efter man anmält sig. Länkar till livesändningen och inloggningsuppgifter kommer två dagar innan årsmötet. Den 18/2 klockan 19.00 kommer ett testmöte hållas – läs mer längst ned.

Så gör du för att delta i IFK Norrköpings årsmöte

  1. Endast medlemmar får delta. Klicka här för att teckna medlemskap i IFK Norrköping.
  2. Anmäl ditt deltagande senast den 21/2. Klicka här för att komma till anmälningsformuläret.
  3. Den 23/2 kommer två länkar samt unika inloggningsuppgifter mailas till alla medlemmar som anmält sitt deltagande: en länk till livesändningen och en länk till mötesverktyget eSessions.
  4. Observera att det är olika inloggningsuppgifter till livesändningen och mötesverktyget. Inlogg till livesändningen krävs för att kunna se årsmötet och inlogg till eSessions krävs för att kunna rösta och yttra sig.
  5. Alla som anmält sig får en guide för mötesverktyget eSessions i samband med att inloggningsuppgifter mailas. Läs igenom guiden för eSessions noga.
  6. Observera att inloggningsuppgifter till livesändningen och mötesverktyget skickas i separata mail.
  7. 25/2 kl. 18.45: Logga in på både livesändningen och eSessions.
  8. 25/2 kl. 19.00: Årsmötet börjar.
  9. I eSessions kan du till exempel begära ordet. När det är din tur enligt talarlistan blir du uppringd per telefon och får yttra dig i livesändningen.
  10. Röstning sker via eSessions. All information om hur man röstar hittar du i eSessions guide.

Testmöte

För att säkerställa att allt funkar som det ska och för att du som medlem ska få bekanta dig med tekniken kommer ett testmöte att hållas den 18/2 klockan 19.00. Alla som anmält sig årsmötet senast den 14/2 kommer att ha möjlighet att delta på testmötet. Instruktioner och inloggningsuppgifter mailas till dig som anmält dig senast den 14/2.

Annonser