IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

30 november, 2021

Information om vaccinationsbevis till Stjärnkvällen

På lördag den 4 december är det dags för IFK Norrköpings årliga gala Stjärnkvällen. För att delta krävs att man kan uppvisa giltigt vaccinationsbevis samt legitimation,

På lördag klockan 15.00 spelar IFK Norrköping säsongens sista match, hemma mot IFK Göteborg, och efteråt beger vi oss till Teknikhallen för Stjärnkvällen med tvårättersmiddag, underhållning på scenen och avtackning av spelare och ledare för året som gått.

Från och med onsdag den 1 december gäller Folkhälsomyndighetens beslut om vaccinationsbevis för offentliga tillställningar inomhus. För att komma in på Stjärnkvällen krävs det att man kan uppvisa sitt giltiga vaccinationsbevis och legitimation i entrén, personer under 18 år är undantagna. Alla som vaccinerat sig med minst två doser kan ladda ned sitt vaccinationsbevis (klicka här för att komma covidbevis.se). Samtlig närvarande personal i IFK Norrköping kommer att vara vaccinerad för allas trygghet.

Ett negativt coronatest är inte tillräckligt för att komma in.

Om du har symptom på covid-19 ber vi dig att stanna hemma, oavsett om du är vaccinerad, för att inte utsätta andra för onödig risk.

Varmt välkommen till Stjärnkvällen – biljetter köper du här!

Beslutet om vaccinationsbevis gäller offentliga tillställningar inomhus och därmed berörs inte matchen mot IFK Göteborg. 

Annonser