IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

28 juni, 2021

Information om större publik på läktaren

IFK Norrköping fick i juni äntligen välkomna tillbaka några av årskortsinnehavarna till läktaren. Föreningen ser fram emot att få ta emot ännu fler supportrar till Platinumcars Arena.

Under juni månad har restriktionerna tillåtit 500 supportrar på plats. Det har varit mycket glädjande att se årskortsinnehavarna på plats igen under damernas matcher i Elitettan och herrarnas träningsmatch mot Örebro SK.

På lördag, den 3/7 klockan 15.00, är Allsvenskan tillbaka och IFK Norrköping tar då emot Malmö FF på Platinumcars Arena. Idag, den 28/6, meddelande regeringen att restriktionerna lättas och 3 000 åskådare/sektion tillåts från den 1:e juli.

Årskortsinnehavare kommer att prioriteras så länge restriktionerna inte tillåter IFK Norrköping att släppa in alla som vill gå på match.

Om du som årskortsinnehavare vill gå på matchen mot Malmö FF behöver du fylla i en intresseanmälan. Anmälan är öppen nu och stänger onsdag 30/6 kl. 12.00. IFK Norrköping vill be dig som årskortsinnehavare att endast fylla i intresseanmälan om du med säkerhet vet att du kommer att gå på matchen om du får en biljett – vi vill inte ha några tomma stolar.

Om intresset är högre än antalet platser kommer platserna lottas ut bland de årskortsinnehavare som vill gå på matchen.

IFK Norrköping undersöker exakt hur många supportrar som kommer att kunna släppas in på Platinumcars Arena på ett smittsäkert sätt med de lättade restriktionerna. Den informationen kommer att kommuniceras senare.

Klicka här för att fylla i intresseanmälan till IFK Norrköping-Malmö FF! 

Till damernas matcher i Elitettan kan du som årskortsinnehavare gå in på läktaren om du visar upp ditt årskort. 

Annonser