IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

13 februari, 2020

Information om matchen mot Breidablik

På fredag tar vi emot isländska Breidablik på Östgötaporten i årets första träningsmatch på hemmaplan. Här hittar du all information du behöver.

Matchen börjar klockan 14.00, och det är fri entré. Den västra läktaren är öppen, och vi hänvisar till entré nummer 1 och 4 från klockan 13.00.

Kansliet är öppet mellan klockan 12-15, där kan du köpa souvenirer och köpa/hämta årskort.

Restaurangen håller öppet längre än vanligt på fredag, så det är möjligt att sitta inne och äta och titta på matchen. Restaurangen öppnar klockan 11.30 och serverar mat fram till halvtid, 15.00, och är man redan där kan man vara kvar tills matchen är slut. Lunchen kostar 95 kronor och i den ingår bröd, smör, salladsbuffé, dryck och kaffe och kaka. Ring 011-215513 för att boka bord, och veckans meny hittar du genom att klicka HÄR.

Kiosk och toaletter är öppna bakom Västra läktaren, och parkering finns på Södra plan. Parkering kostar 25 kronor och betalas med Swish.

Har du inte möjlighet att ta dig till Östgötaporten kan du följa NT:s sändning, som startar ungefär tio minuter innan avspark. Det är möjligt att köpa endast denna match genom sk. “pay per view”. För att komma till sändningen – klicka HÄR.

Vi ses på Östgötaporten!

Annonser

Detta evenemang är endast för Partners till IFK Norrköping.
Vill du bli partner kan du läsa mer om vad det innebär här eller ta kontakt med vår marknadsavdelning här