IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

11 oktober, 2019

Information inför medlemsmötet den 22 oktober

Tisdagen den 22:e oktober klockan 19:00 är det dags för IFK Norrköpings medlemsmöte på Östgötaporten.

Föranmälan och medlemskort
Vi hoppas att så många av våra medlemmar som möjligt kan komma och föranmäler sig så att vi kan iordningställa lokal och beställa tilltugg och fika. Anmälan görs så snart som möjligt till medlemsansvarige Fredrik Nilsson på fredrik.nilsson@ifknorrkoping.se. Medlemskort visas upp vid entrén.

Dagordning
Föreningens ordförande Peter Hunt hälsar välkommen och sedan följer en kort presentation av koncernens verksamheter från klubbchef Jens Magnusson. Jens Gustafsson och Peter Hunt ger aktuell information om bl.a A-lag, ekonomi och arena samt IFK Dam, tillsammans med Ingela Andersson.

Medlemmarnas frågor
Informationen under mötet kommer att hållas kort och mycket tid kommer att avsättas till medlemmarnas frågor. För att få bästa möjliga förutsättningar att svara utförligt på dessa frågor önskar vi att frågor mejlas i förväg till fredrik.nilsson@ifknorrkoping.se senast fredagen den 18:e oktober.

Övrigt
Enklare tilltugg, kaffe och fika serveras på mötet. Vi håller till i IFK Konferens och Restaurangs lokaler på våning 3. Ingång vid entré 1.

Är du inte redan medlem i föreningen så blir du det här.

Varmt välkomna!

Annonser