IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

21 december, 2020

Information från styrelsen

Processen att hitta en efterträdare till Jens Gustafsson är i full gång. Styrelsen arbetar i högt tempo för att hitta den bästa lösningen som kan befästa IFK som en av Sveriges bästa fotbollsklubbar.

Styrelsen har träffat ett antal väldigt intressanta kandidater som bedöms ha de kvalifikationer och erfarenheter att både förvalta det som byggts upp under flera år och att ta nästa sportsliga steg. Styrelsen kommer även att involvera ledarstaben i utvärderingen för att ta tillvara på de synpunkter och den kompetens som de kan bidra med samt förankra beslutet i organisationen.

Målsättningen är att kunna presentera en ny tränare inom kort. Styrelsen förstår att det finns ett stort intresse kring vilka kandidater som är aktuella men kan av respekt för inblandade parter inte avslöja detta.

Jens Gustafsson kommer under en övergångsperiod att kunna hantera, och avsluta, de ärenden som finns och rapportera över verksamheten till en efterträdare. IFK ser det som viktigt att överlämningen sker på ett så bra och professionellt sätt som möjligt så vi kan ta tillvara på det som Jens varit med och byggt upp.

Ytterligare information kommuniceras fortlöpande.

Ett liv, ett lag!

Styrelsen i IFK Norrköping

Annonser