IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

18 juni, 2024

Inför onsdagens informationsmöte

Onsdag kväll är du som medlem i IFK Norrköping välkommen på informationsmöte. Tanken är att dela upp mötesschemat i två halvlekar med en informationsdel följt av medlemmarnas frågor.

Ända sedan förlustmatchen mot Sirius, 1 juni, har IFK Norrköping intensifierat ett analys- och utvärderingsarbete av herrlagets vårsäsong.

Underlaget, baserat på intervjuer med ledarstab och personal kring A-laget, kommer presenteras på det informationsmöte som du som medlem är välkommen att närvara på och äger rum onsdag kväll med start 18:00 på plan 4 på PlatinumCars Arena.

Föreningen, styrelsen och den sportsliga ledningen kommer presentera en handlingsplan, redogöra för slutsatser av analysen och vara på plats för att svara på medlemmarnas frågor.

IFK Norrköpings styrelse kommer närvara och tanken är att kvällen kommer delas upp i två halvlekar med en fikapaus emellan. Dörrarna öppnar 17:00, medtag medlemskort.

Kvällens körschema:

Mats Willner öppnar mötet.

Klubbchef Michael Sturehed med en övergripande lägesrapport.

Ordförande Sakarias Mårdh, sportchef Tony Martinsson och huvudtränare Andreas Alm om styrelsens analys- och utvärderingsjobb. Slutsatser, åtgärder och framtid.

Fika.

Frågor från medlemmarna.

 

Informationsmötet kommer inte att livesändas. Media är välkommen att närvara, men medlemskap i IFK Norrköping är ett krav.

 

Inte medlem? Teckna ditt medlemskap här.

Annonser