IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

3 oktober, 2020

Inför IFK Norrköping – IK Sirius

I skrivande stund ligger IFK Norrköping på andra plats i en något haltande Allsvensk tabell. Man kommer senast från en stark seger mot Djurgårdens IF på Tele 2 Arena.
  • Jag är mycket nöjd med den matchen. Det blev en matchbild som präglades av det tidiga ledningsmålet men alla spelare som deltog i matchen slet enormt hårt för att vi skulle vinna, säger manager Jens Gustafsson.

Det senaste mötet mot IK Sirius slutade med hemmaseger för Uppsala-laget. 4-2 blev slutresultatet.

  • Vår förra match mot Sirius var  en besvikelse. Vi var mitt uppe i en väldigt tuff matchning och det gjorde säkert en del i att vi dippade i den prestationen, men den blev ju också ett startskott på en dålig period för oss.

IK Sirius ligger just nu fyra poäng efter IFK Norrköping i tabellen men har en match mindre spelad.

  • Sirius har varit en överraskning för många och fortsätter att prestera på en hög nivå. Man har många kvalitativa spelare. För oss krävs det att vi kommer upp i en maximal prestation där vi fortsätter vara disciplinerade och jobbar hårt som lag och förhoppningsvis kan vi spela lite mer anfallsspel än vi mäktat med under de senaste matcherna.

Efter söndagens match dröjer det till den 18 oktober innan det är match i Allsvenskan igen.
Är det extra skönt om man lyckas ta en seger inför ett landslagsuppehåll?

  • Det spelar ingen roll vad som väntar, en vinst är alltid otroligt skönt. Vi gör allt för att fortsätta med att förbättra våra prestationer för att vi ska vinna, avslutar Jens.

Mer inför matchen hittar du på Solidsport: Klicka HÄR.

IFK Norrköping – IK Sirius: Östgötaporten, söndag, 17.30.

Matchen mot IK Sirius med avspark 17.30 ser du på Dplay, och tecknar du Dplay-konto via den specifika länken nedan får IFK Norrköping en del av pengarna.

Klicka HÄR för att teckna Dplay-konto och samtidigt stötta IFK Norrköping!

Matchvärd är Lundbergs fastigheter.

Annonser